Στόχος η βελτίωση

ΔΟΞΑ
Η Δόξα στις δυο πρώτες αγωνιστικές με Εθνικό Άχνας και ΑΕΚ μάζεψε μόλις ένα βαθμό, κάνοντας πολλά ατομικά λάθη που στοίχισαν στην ομάδα βαθμούς.
Τα πέντε γκολ που δέχθηκε (δυο με Εθνικό και τρία με ΑΕΚ) λένε πολλά και ο Λούκας Χατζηλούκας είχε πολλά να πει στους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Πολλά λάθη κυρίως στον αμυντικό τομέα, ίσως από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ή από κόπωση πρέπει να μειωθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε

η Δόξα να μαζέψει τους βαθμούς που θέλει.

Η βελτίωση θα πρέπει να έρθει σύντομα, καθώς η Δόξα αντιμετωπίζει την Ομόνοια εκτός έδρας και έχει ως στόχο το βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη. Ο Κύπριος τεχνικός δούλεψε αρκετά κατά τη διάρκεια της διακοπής στη διόρθωση των λαθών και περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του και μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη βελτίωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Χατζηλούκας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Πάντως στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι η Δόξα μπορεί να κυνηγήσει βαθμολογικό κέρδος μέσα στο ΓΣΠ και να κάνει ό,τι έκανε την σεζόν 2013-14, όταν εξήλθε ισόπαλη 0-0 με αντίπαλο την Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα