Στο ΣΥΛ, «η καρδιά των ουσιωδών υπηρεσιών» δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΣ

Στο Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας «κτυπά η καρδιά των ουσιωδών υπηρεσιών του κράτους, κι εδώ υλοποιούμε το όραμά μας για το μέλλον του ΣΥΛ», δήλωσε η Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου, Λαμπρινή Γωγάκη, σε χαιρετισμό της στα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του ΣΥΛ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΛ η κ. Γωγάκη είπε ότι η 22η Μαρτίου 2022 «είναι μια ημέρα γιορτινή για εμάς» σημειώνοντας ότι «το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, ως μια από τις ουσιώδεις υπηρεσίες του κράτους,  δεν θα μπορούσε παρά να έχει τις ανάλογες

εγκαταστάσεις για να εκπληρώσει τον ρόλο και την αποστολή του».

Σε δικό της χαιρετισμό, η Πρόεδρος της Επιτροπής Εκδηλώσεων του ΔΣ του ΣΥΛ, Φρόσω Αρμοστή, δήλωσε ότι ως «Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας έχουμε την ευθύνη διαφώτισης και καλλιέργειας της κουλτούρας των καταναλωτών ως προς την σωστή χρήση του νερού μέσα από διάφορες δράσεις και προγράμματα».

Πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο «θα γίνει από μικρούς και μεγάλους αντιληπτό ότι στη χώρα μας -που ταλαιπωρείται διαχρονικά από ανομβρίες- δεν έχουμε την πολυτέλεια κατασπατάλησης του πιο πολύτιμου αγαθού του ανθρώπου».

Ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Παρμακλής, δήλωσε ότι «η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του ΣΥΛ είχε ως απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών της υδατοπρομήθειας της πρωτεύουσας».

Είπε ότι «το όλο έργο έχει ολοκληρωθεί σε μία εποχή μεταρρυθμίσεων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που προβλέπουν την συνένωση των Υδατοπρομηθειών όλης της Επαρχίας κάτω από τα υπό σύσταση Επαρχιακά Συμβούλια». «Οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι πολλές κι αδιαμφισβήτητα η Υδατοπρομήθεια της πρωτεύουσας θα αποτελέσει την κορωνίδα του νεοσύστατου Επαρχιακού Συμβουλίου», σημείωσε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «συγκινητική ήταν η στιγμή όταν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος τέλεσε και τα εγκαίνια, απένειμε τιμητική πλακέτα προς τον αποθανόντα Διευθυντή του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων και τέως μέλος του ΔΣ του ΣΥΛ, Χαράλαμπο Χατζηπάκκο, για την προσφορά του». Την πλακέτα παρέλαβε ο αδερφός του και Αναπληρωτής Έπαρχος Λευκωσίας, Αντρέας Χατζηπάκκος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα