Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Χάλαντ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. O σωματότυπός του, σε σχέση με αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο, έχουν ενεργοποιήσει τους μηχανισμούς των μεγαλύτερων κλαμπ στην Ευρώπη, έτσι ώστε να καταφέρουν να υπογράψουν το νέο μεγάλο αστέρι του Νορβηγικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι στιγμής έχει σκοράρει 18 τέρματα σε μόλις 11 εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ τη φετινή σεζόν και στα 19 του χρόνια δείχνει πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Η παράσταση

που έδωσε στην πρεμιέρα του Champions League, με το χατ - τρικ που πέτυχε επί της Γκενκ στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση σε μόλις ένα ημίχρονο, έκανε τον κόσμο να παραμιλά, ενώ αναδείχθηκε και καλύτερος ποδοσφαιριστής της πρώτης αγωνιστικής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να χάσει χρόνο και εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση, έτσι ώστε να προλάβει τους επίδοξους μνηστήρες και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με την «AS», οι Μαδριλένοι έχουν μία νέα στρατηγική τα τελευταία χρόνια μαζεύοντας ό,τι καλύτερο υπάρχει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλο τον πλανήτη, όπως με τους Βινίσιους, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, αλλά και παλαιότερα τον Μάρτιν Όντεγκάαρντ.

Μάλιστα, η διοίκηση των «μερένγκες» βλέπει πως έχει μία τεράστια ευκαιρία να υπογράψει τον Νορβηγό, καθώς η τιμή του ακόμη δεν έχει εκτοξευθεί και ευελπιστεί πως με μία προσφορά κοντά στα 20 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να κλείσει το deal.

Από: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα