Γνωρίστε τα νέα ασύρματα Canyon Fully Stereo Headset CND-TBTHS2B

Τα νέα Canyon Fully Wireless Stereo Headset, CND-TBTHS2B είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια άνετη ακουστική εμπειρία! Ο κορυφαίος ήχος από την Canyon  προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ακρόασης. Το CND-TBTHS2B είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να σου παρέχει καθαρό ήχο κατα την διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

H απόλυτη εμπειρία ήχου!

Απόλαυσε την απόλυτη εμπειρία ήχου με άνεση. Τα Canyon

CND-TBTHS2B είναι ελαφριά και προσαρμόζονται ευκολά στο αυτί σου ώστε να τα έχεις μαζί σου όλη μέρα. Επιπλέον, παρέχουν επαγγελματικό ήχο, έτσι ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις φυσικότερο, ισορροπημένο, λεπτομερή και ευρύχωρο ήχο.

Λειτουργία Voice Assistance!

Διαχειρίσου το κινητό σου χωρίς να αγγίξεις την οθόνη. Τα Canyon CND-TBTHS2B μπορούν να στείλουν φωνητική εντολή στο κινητό σου και να πραγματοποιήσεις μια κλήση, χωρίς καν να το αγγίξεις!

Mουσική όλη μέρα!

Χάρη στην υψηλή απόδοσης μπαταρίας, μπορείς να απολαύσεις έως και 4 ώρες χρόνου ομιλίας ή 6 ώρες ακρόασης μουσικής, χωρίς επαναφόρτιση. Επιπλέον, η ειδική θήκη της Canyon σου προσφέρει γρήγορη φόρτιση μπαταρίας όπου και αν βρίσκεσαι.

«Τα Canyon CND-TBTHS2B είναι μια εναλλακτική "οικονομική" επιλογή, που μπορεί να προσφέρει στον καταναλωτή ποιοτικό ήχο, αλλά και την αυτονομία που χρειάζεται για όλη την διάρκεια της ημέρας» αυτά ανέφερε ο προϊοντικός διευθυντής, της ASBIS Κύπρου, κύριος Ανδρέας Χρίστου.

Σχετικά με την ASBIS:

H ASBIS είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας η οποία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων και συστημάτων τεχνολογίας, τα οποία διανέμει σε πάνω από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο, και έχει ως βάση της την Λεμεσό. Η ASBIS εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα κορυφαίων προμηθευτών όπως είναι η Apple, AMD, Dell, Intel, Microsoft, TP-LINK, Samsung, Seagate, UBIQUITΙ αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASBIS μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25-257350, ή μέσο e-mail στο [email protected].

Σχετικά με την Canyon:

H Canyon είναι μάρκα της ASBIS και είναι μία μάρκα δυναμική και lifestyle παγκόσμιου βεληνεκούς. Η οποία προσφέρει στους καταναλωτές ένα ευρύ φάσμα από κομψά και μοντέρνα πολυμέσα, αξεσουάρ κινητών και περιφερειακών υπολογιστών, σχεδιασμένα για νέους και όχι μόνο. Η Canyon προσφέρει εκλεκτό και δυναμικό σχεδιασμό σε κάθε στοιχείο των προϊόντων της. Δημιουργημένος σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα αξεσουάρ της Canyon βοηθούν επίσης στους νέους να εκφράσουν και να υπογραμμίσουν την προσωπικότητα τους λόγο αυτού του σχεδιασμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Canyon μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.canyon.eu.

Keywords
Τυχαία Θέματα