Στο προσκήνιο ο Βινίσιους Φρέιτας

ΑΕΚ
Μετά τον Αραούχο πάει και για αριστερό μπακ η Ένωση

Συνεχίζεται η προσπάθεια για να κλείσουν οι μετεγγραφικές εκκρεμότητες στην ΑΕΚ.
Μετά το αίσιο τέλος με τον Σέρχιο Αραούχο, ένα από τα ζητήματα που… καίνε την «Ένωση» και τον Μανόλο Χιμένεθ είναι η ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, αφού αυτή τη στιγμή μόνος διαθέσιμος είναι ο Ντίντακ, μιας και ο Ντίας υπέστη θλάση στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα

με όσα διαρρέουν, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις αριστερών μπακ, με εκείνη του Βινίσιους Φρέιτας ή απλά Βινίσιους να είναι ψηλά στη σχετική λίστα. Πρόκειται για 23χρονο μπακ από τη Βραζιλία, ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Πάντοβα, Περούτζια και Ζυρίχη. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι και η «Ένωση» φαίνεται πως ψάχνει τρόπο να αποκτήσει τον Βινίσιους, ο οποίος θεωρούν ότι αποτελεί μία απόλυτα έτοιμη λύση.

«Να δείξω την κλάση μου»
Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στους Ισπανούς για τη μετεγγραφή του στην ΑΕΚ, αφού από χθες είναι και επίσημα παίκτης της Ένωσης. Ο Αργεντινός αποκάλυψε τον στόχο που θέλει να πετύχει με τα κιτρινόμαυρα, μιλώντας στο Radio Marca Gran Canaria και τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Θέλω να δείξω τι κλάση έχω ως παίκτης», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Οι τελευταίος ενάμιση χρόνος ήταν αποτυχημένος για εμένα. Και νομίζω πως το καλύτερο ήταν να φύγω.

Από εδώ και πέρα θέλω να ξαναγίνω όπως παλιά. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για εμένα αυτό που συμβαίνει τώρα. Πάω στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, για να βρω την ευτυχία και τον παλιό καλό εαυτό μου. Η απόφασή μου να φύγω είναι πάνω από τα χρήματα. Θέλω να ξεκινήσω από το μηδέν. Θέλω να παίξω και να αποδείξω ποιος είμαι.

Ήταν πολύ δύσκολο το “αντίο” που είπα στα αποδυτήρια της Λας Πάλμας. Γιατί αυτή η ομάδα ήταν μία οικογένεια για εμένα και νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέλος της. Η επιμονή της ΑΕΚ ήταν ο καθοριστικός λόγος για την επιλογή μου να παίξω εκεί. Και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα ενδιαφερόταν για εμένα ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως η ΑΕΚ, έπειτα από τις περιπέτειές μου.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ μου έχουν ήδη εκφράσει τα θερμά συναισθήματά τους μέσω των social media. Και ο Μανόλο Χιμένεθ μου είπε ότι θα δουλέψουμε σκληρά. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξαναβρώ ρυθμό μέσα από τα συνεχή παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα