Στο πλευρό του Χριστόφια ο πολιτικός κόσμος της Κύπρου

Δύσκολες ώρες περνά ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

Ο κ. Χριστόφιας, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, νοσηλεύεται στην Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Τον τέως Πρόεδρο επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε ότι κατά την επίσκεψη του στην Εντατική δεν κατάφερε να συνομιλήσει με τον Δημήτρη Χριστόφια, αφού εκείνος κοιμόταν.

Παράλληλα, εξέφρασε την ευχή όπως ξεπεραστούν τα όσα βιώνει. Αύριο σημείωσε θα υπάρξει Συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Κύπρου, στέκεται στο πλευρό του κ. Χριστόφια, εκφράζοντας την στήριξή του.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ αναφέρει, "Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εύχεται στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια να ξεπεράσει σύντομα και αυτήν τη δοκιμασία της υγείας του. Ευχόμαστε επίσης δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου μόλις πληροφορήθηκε την κρίσιμη κατάσταση της υγείας του κ. Χριστόφια επικοινώνησε με τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού. Ο κ. Νεοφύτου θα επισκεφθεί τον κ. Χριστόφια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας απόψε, μόλις επιστρέψει από τη Λάρνακα".

Το ΔΗΚΟ επίσης σε ανακοίνωση του αναφέρει, «Ο Πρόεδρος Νικόλας Παπαδόπουλος, τα στελέχη και τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος, εύχονται ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.

Ευχόμαστε στον κ. Χριστόφια να αντιμετωπίσει σύντομα το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και να εξέλθει από αυτή την περιπέτεια γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα