Ο Αναστασιάδης στην Εντατική για να επισκεφθεί τον Χριστόφια

Στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Χριστόφιας, μετέβη ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, ενημερώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (20/5) για την κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου.

Γύρω στις 19:15 έφτασε στην είσοδο του Γ.Ν Λευκωσίας. Έξω από την Εντατική τον υποδέχτηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ,

Στέφανος Στεφάνου. Ακολούθως, ο Πρόεδρος, μπήκε στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Νίκος Αναστασιάδης θα ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, από τους θεράποντες ιατρούς. Η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Ιατρικό ανακοινωθέν το οποίο εκδόθηκε την Δευτέρα (20/5) σημειώνει ότι: «O τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Χριστόφιας, νοσηλεύεται στην Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από σήμερα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα