Διασωληνομένος με σοβαρά εγκαύματα 19χρονος από βεγγαλικό

Σε βεγγαλικό το οποίο άναψε ο οδηγός, οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε σε όχημα με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποστεί σοβαρά εγκαύματα και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, στις 22.19 λήφθηκε κλήση από την Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW 520 στην οδό Πυσιστράτου στον Αγ. Δομέτιο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.45. Από την πυρκαγιά το

όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Σημειώνεται ότι στο όχημα επέβαινε και 2ο άτομο το οποίο απομακρύνθηκε χωρίς να κινδυνεύσει.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία, λίγο μετά τις 10 χθες βράδυ, ο 19χρονος βρισκόταν ως οδηγός με ακόμη ένα 19χρονο συνοδηγό σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο σε περιοχή της Λευκωσίας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα ο 19χρονος οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Εντατική Μονάδα Εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 19χρονος φέρει τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά εγκαύματα, ενώ ο συνοδηγός δεν τραυματίστηκε.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τις 06.00 της 11ης Απριλίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Απριλίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 41 κλήσεις για βοήθεια ,32 πυρκαγιές , 8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Συγκεκριμένα, η ώρα 08.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κτίριο της ΑΗΚ (Υποσταθμό) στο δρόμο Μαρί προς Τσιμεντοποιείο Βασιλικού. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 3 οχήματα και το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 09.10. Το κτίριο είναι χωρισμένο σε τρείς ίσους χώρους και χρησιμοποιείται ως υποσταθμός της ΑΗΚ με μετασχηματιστές 66,000 Volt σε 11000 Volt. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα καταστράφηκαν σειρά από 43 συσσωρευτές οι οποίοι χρησιμοποιούνταν σαν εφεδρεία (UPS), για τα συστήματα μέτρησης και τους διακόπτες του υποσταθμού, σε περίπτωση απρόοπτης διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Η πυρκαγιά αυτοσβέστηκε. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε χρήση αριθμού αναπνευστικών συσκευών με σκοπό τον εξαερισμό του υποσταθμού.

Επιπλέον, η ώρα 00.27 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μάντρα πολυτελών οχημάτων στη γωνία Λεωφόρου Ομονοίας με Γαληνού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ΄΄Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.40. Από την πυρκαγιά δύο οχήματα μάρκας Mercedes Ε220 και BMW Χ1 χωρίς αρ. εγγραφής υπέστηκαν εκτεταμένες ζημιές ενώ τρίτο όχημα μάρκας Nissan Qashqai υπέστη ελαφρές ζημιές. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε παραγωγή αφρού. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα