Στο Ναύπλιο «άραξε» θαλαμηγός Τούρκου δισεκατομμυριούχου (ΦΩΤΟΣ)

H θαλαμηγός Τalisman C του Τούρκου δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Φερίτ Σαχένκ βρίσκεται αρόδο στον κόλπο Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο.

Στο Ναύπλιο βρίσκεται ο Τούρκος δισεκατομμυριούχος Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος έχει καταπλεύσει στην Αργολική πρωτεύουσα από το βράδυ της Κυριακής με το κότερό του, το TalismanC.

Ο Τούρκος μεγιστάνας έχει προσθέσει στη λίστα των επιχειρήσεών του πέντε ελληνικές μαρίνες. Ο όμιλος Dogus, τον οποίο διευθύνει, αποτελείται από 200 εταιρείες με 35.000 εργαζομένους, συμμετέχει σε κοινή εταιρεία

με τη Lamda Development με στόχο τις επενδύσεις στον τουρισμό, στην οποία έχει το 50% της μαρίνας Φλοίσβου που διαχειρίζεται η Lamda ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 έχει εξαγοράσει το 51% της εταιρείας MedMarinas του ομίλου Κυριακούλη που εκμεταλλεύεται τις μαρίνες Ζέας, Κέρκυρας, Λευκάδας και Καλαμάτας.

Είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Τουρκία με προσωπική περιουσία πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την τελευταία λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό «Forbes» κατατάσσεται στην 395η θέση της λίστας με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα