Στο μικροσκόπιο ο Πιέρος, αναμένουν στον ΑΠΟΕΛ

Αυτό θα γίνει. Είναι δεδομένο αργά ή γρήγορα. Απλά στον ΑΠΟΕΛ αναμένουν την επίσημη κρούση για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο νεαρός επιθετικός έδειξε την κλάση του και οι προοπτικές του για να γίνει ακόμη καλύτερος είναι αρκετές. Ήδη είναι στο μικροσκόπιο από αρκετές ομάδες από το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται ακόμη και ο Ολυμπιακός Πειραίως που την πλήρωσε πολύ ακριβά από τον άσο του ΑΠΟΕΛ

, να είναι μέσα στους υποψήφιους για την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το σίγουρο όμως είναι ότι η ομάδα που θα ενδιαφερθεί θα πρέπει να χρυσοπληρώσει τους ''γαλαζοκίτρινους'' και αδρά μάλιστα.

Δεν θα είναι τόσο απλά τα πράγματα. Ο ΑΠΟΕΛ επένδυσε στον Πιέρο Σωτηρίου και θα επιδιώξει να βγει κερδισμένος. Σύντομα θα ''ηχήσουν οι σειρήνες'' . Είναι δεδομένο ότι το όνομα του , θα παίξει αρκετά μάλιστα στην δεύτερη μεταγραφική περίοδο . Τώρα αν ο ΑΠΟΕΛ θα τον παραχωρήσει ή όχι θα είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Αν έρθει ''χρυσή πρόταση'' , τότε θα είναι συζητήσιμη. Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Διότι για να παραχωρηθεί ο Πιέρος , θα πρέπει να βρεθεί ο ισάξιος αντικαταστάτης του και φυσικά θα πρέπει να μείνει και αρκετό χρήμα στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ. Δεν μιλάμε φυσικά για χιλιάδες. Αλλά για κάτι περισσότερο. Φυσικά αν δεν γίνει κάτι τώρα, τότε θα γίνει το καλοκαίρι. Ο Πιέρος είναι πλέον hot όνομα και δεν περνά απαρατήρητος.

Keywords
Τυχαία Θέματα