Χωρίς BBC απόψε η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει απόψε την Ντεπορτίβο Κορούνια, χωρίς να έχει στην σύνθεσή της οποιονδήποτε παίκτη από την περίφημη τριάδα BBC. Ούτε Μπέιλ ούτε Μπενζεμά, ούτε Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέχρι τώρα, κάτι τέτοιο είχε συμβεί μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τότε που έφτασε στην ομάδα ο Γκάρεθ Μπέιλ, το καλοκαίρι του 2013. Στο Champions League

πάντα υπήρξε ένας από τους τρεις. Ο Μπέιλ αναρρώνει από την επέμβαση στον αστράγαλο, ο Μπενζεμά αποχώρησε τραυματισμένος από την χθεσινή προπόνηση , ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να ξεκουράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πρέπει κάποιος να πάει πίσω στις 11 Μαΐου 2014, για να βρει την μοναδική φορά, που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παίξει στο πρωτάθλημα χωρίς οποιοδήποτε μέλος του BBC, από τότε που οι τρεις τους συνυπάρχουν στην ομάδα. Ήταν η 37η αγωνιστική, όπου η Ρεάλ έπαιζε τις τελευταίες της πιθανότητες για το πρωτάθλημα εναντίον της Θέλτας του Λουίς Ενρίκε. Ο Αντσελότι δεν είχε στην σύνθεση κανέναν από τους τρεις, αφού ο Μπέιλ , που βρισκόταν στον πάγκο δεν αγωνίστηκε. Η Θέλτα τελικά επικράτησε με 2-0 και αποχαιρέτησε μαθηματικά τον τίτλο που κατέληξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, στις 24 Μαΐου, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών στη Λισαβόνα.

Συνολικά, η τριάδα BBC, έχει χάσει μόνο οκτώ παιχνίδια από το ξεκίνημα, από τα 194 των χρόνων που συνυπάρχει. Στην θέση τους απόψε θα αγωνιστούν, Λούκας, Ασένσιο και Μοράτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα