Στο… κόκκινο η πόλη της Γρανάδα λόγω κορονοϊού

Η κατάσταση στη Γρανάδα και γενικότερα στην Ανδαλουσία αναφορικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας του Covid 19 είναι δύσκολη.

Τα 1.361 κρούσματα στην πόλη της Γρανάδα, τα οποία είναι σχεδόν τα μισά (3.149 στο σύνολο) από όσα εντοπίστηκαν σε όλη την Ανδαλουσία είναι ενδεικτικά του πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση στην πόλη που καλείται να επισκεφτεί και η Ομόνοια σε ένα μήνα (26/11) για τον αγώνα με την τοπική ομώνυμη ομάδα. 

Μια εξέλιξη που αφορά περισσότερο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει

την Γρανάδα σε λίγες μέρες, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ του θεσμού με την Ομόνοια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο διπλό για Γρανάδα, έπιασε τη Ρεάλ στην κορυφή!

Δείτε το δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr για τα πολλά θετικά κρούσματα στην Γρανάδα

Η ισπανική πόλη στην οποία θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (28/10) για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα είναι στο… κόκκινο. Την Κυριακή (25/10) καταγράφηκαν  1.361 κρούσματα κορονοϊού. Αρκετά δύσκολη είναι η κατάσταση στην πόλη της Γρανάδα και στην ευρύτερη περιφέρεια της Ανδαλουσίας αναφορικά με το δεύτερο κύμα της πανδημίας που έχει χτυπήσει και την Ισπανία.

Τα πράγματα αναφορικά με τον Covid-19 έχουν ξεφύγει! Χαρακτηριστικά είναι τα νούμερα που ανακοινώθηκαν την Κυριακή (25/10) και κάνουν λόγο για αρνητικό ρεκόρ 1.361 νέων κρουσμάτων στην πόλη της Γρανάδα, τα οποία είναι σχεδόν τα μισά (3.149 στο σύνολο) από όσα εντοπίστηκαν σε όλη την Ανδαλουσία.

Η περιφερειακή κυβέρνηση της Ανδαλουσίας έχει επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας για την πόλης της Γρανάδας και θέτει περιορισμούς σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια, καθώς εκφράζονται φόβοι για κατάρρευση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Ο κίνδυνος στην Ανδαλουσία είναι υπαρκτός, καθώς κάθε μέρα ο μέσος όρος εισαγωγών στα νοσοκομεία, λόγω κορονοϊού, είναι 175 άτομα.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (28/10) για την πόλη της Γρανάδα ενόψει της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα