Στο «Ηλίας Πούλλος» το πρώτο φιλικό

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος». Η Ομόνοια θα φιλοξενήσει τη Δόξα, στις 18:00 και το παιχνίδι θα θα προβληθεί δωρεάν από τη συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV. 

Οι Χένινγκ Μπεργκ και Κώστας Σακκάς θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν κάποια συμπεράσματα από τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας των ομάδων τους.

Οι δυο τεχνικοί αναμένεται να δοκιμάσουν διάφορα πράγματα στο πρώτο φιλικό για τη νέα περίοδο, ενώ το ενδιαφέρον θα εστιαστεί κυρίως

στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο Νορβηγός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποίησει τους Κίκο και Παπουλή, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο Κύπριος προπονητής με τις καλοκαιρινές προσθήκες.

Η ενημέρωση της Ομόνοιας

Ζωντανά από το OFC TV θα προβληθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι κατά την περίοδο της προετοιμασίας με αντίπαλο τη Δόξα!

Ο αγώνας θα προβληθεί στη συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV και θα προσφέρεται δωρεάν για γνωριμία και εξοικείωση με τη λειτουργία της.

Απαιτείται δωρεάν εγγραφή και ακολούθως χρησιμοποιώντας το Username και το Password μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Ζωντανή Προβολή του αγώνα, αλλά και το υπόλοιπο υλικό που υπάρχει στην πλατφόρμα. Για καλύτερη εξυπηρέτηση κάντε από τώρα την εγγραφή σας. Όσοι φίλοι έχουν ήδη κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα δεν χρειάζεται να κάνουν ξανά.

Βρείτε εδώ τη συνδρομητική πλατφόρμα του OFC TV: https://ofctv.omonoiafc.com.cy

Για βοήθεια και υποστήριξη:
- Καλέστε μας στο 22104848 (Δ-Π 09:00-18:00)
- Στείλτε μας email μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://bit.ly/2Dqkq2E
 

Keywords
Τυχαία Θέματα