Στο δικαστήριο o 34χρονος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη (pic)

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, οδηγήθηκε ο 34χρονος ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, κατά την οποία τραυματίστηκε εξάχρονο παιδί και 42χρονος.

Tην Τετάρτη συνελήφθη και προφυλακίστηκε 31χρονος, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως ήταν το πρόσωπο που άνοιξε πυρ εναντίον του οχήματος του 42χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, άγνωστο πρόσωπο

έριξε πυροβολισμούς εναντίον τριών προσώπων, δύο αντρών ηλικίας 42 και 40 ετών, και ενός παιδιού, ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη τον 6χρονο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια.

Οι δύο τραυματισθέντες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Διαβάστε επίσης:

Δεύτερη σύλληψη για την απόπειρα φόνου στην Ορόκλινη

Ομολόγησε εμπλοκή στην απόπειρα φόνου ο 31χρονος-Κατονόμασε δεύτερο άτομο

Keywords
Τυχαία Θέματα
34χρονος, Ορόκλινη,34chronos, oroklini