Στο χειρουργείο το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από παράθυρο

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται μετά τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας το τρίχρονο αγοράκι που έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει στην Πάφο και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του παραμένει πολύ κρίσιμη.

Το τρίχρονο αγοράκι που κατάγεται από τη Συρία έπαιζε στο δωμάτιο παρουσία της μητέρας του , όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται διέλαθε της προσοχής της και έπεσε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα τους στην περιοχή Δασούδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Αρχικά διακομίσθηκε

στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτό έφερε πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής για την πτώση του τρίχρονου αγοριού στην Πάφο αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή.

Το ατύχημα του μικρού σημειώθηκε στις 10:00 περίπου στο πρωί ενώ αυτός βρισκόταν στο σπίτι με την μητέρα του και τα άλλα δύο ανήλικα αδέρφια του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα