Στις ασφάλειες όποιος δεν περιμένει στην ουρά, κερδίζει

«Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει» λέει μια παροιμία. Κι όμως, την εποχή της έκρηξης της ψηφιακής τεχνολογίας φαίνεται πως συμβαίνει το αντίθετο: Όποιος, αντί να περιμένει στην ουρά της φυσικής εξυπηρέτησης προτιμά να αυτοεξυπηρετηθεί αξιοποιώντας τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς τρόπους, κερδίζει σε χρόνο και χρήμα!

Δεν έχουμε χρόνο, είναι γεγονός. Οι σημερινές απαιτήσεις από τη ζωή, τη δουλειά μας, τις σπουδές ή την οικογένεια φαίνονται ατελείωτες. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές επιχειρήσεις αλλά και το δημόσιο στράφηκαν στη δημουργία υποδομών εξυπηρέτησης σε ψηφιακό

περιβάλλον, στην οθόνη του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του κινητού. Οι πελάτες στρέφονται προς τις κινητές συσκευές τους επειδή οι διαδικασίες εκεί είναι γρήγορες και βολικές.

Η κίνηση αυτή βοηθά και τις εταιρείες να εξοικονομήσουν λειτουργικό κόστος. Και οι πιο ηθικές από αυτές το επιστρέφουν στους πελάτες τους, πολλαπλασιάζοντας έτσι το βαθμό ικανοποίησής τους.

Αυτό έχει οδηγήσει σε μια γρήγορη στροφή προς την αυτοεξυπηρέτηση σχεδόν σε κάθε κλάδο. Είναι θέμα χρόνου οι «ψηφιακές» αλληλεπιδράσεις να ξεπεράσουν τις «φυσικές».

Στον ασφαλιστικό κλάδο, τα πράγματα είναι λίγο πιο διστακτικά. Παρόλο που η online εξυπηρέτηση κερδίζει διαρκώς μερίδιο και όλες οι εταιρείες κινούνται προς τα εκεί, ένα ποσοστό του κοινού νιώθει την ανάγκη της ανθρώπινης παρουσίας. Θέλει να μιλήσει με κάποιον, να του επιβεβαιώσει ότι όλα γίνονται σωστά για να αισθανθεί την ασφάλεια να προχωρήσει.

Οι σύγχρονες ασφαλιστικές εταιρείες, λοιπόν, οφείλουν να καλύπτουν όλα τα ενδεχόμενα και όλους τους τύπους των πελάτων: και τους παραδοσιακούς, ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας, που όσο πάνε λιγοστεύουν, και τους μοντέρνους, που αφιερώνουν μερικά λεπτά online για τη σωστή ασφάλισή τους αλλά και για όσες και όσους βρίσκονται ακόμη στο μεταίχμιο.

Για παράδειγμα, οι ασφαλισμένοι στην Gan Direct έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον τρόπο με τον οποίο θα πλοηγηθούν στο ασφαλιστικό τους ταξίδι:

Το online σύστημα είναι εκεί για να τους καθοδηγήσει να βρουν την προσφορά που τους ταιριάζει με μερικά κλικς.

Για όσους αναζητούν ακόμη την παραδοσιακή αλληλεπίδραση με το γραφείο, είναι στη διάθεσή τους εξειδικευμένοι επαγγελματίες στα φυσικά καταστήματα.

Και για όσους αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, να επεξεργαστούν ή να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους ηλεκτρονικά αλλά χρειάζονται και το ενδεχόμενο επιπλέον βοήθειας; Είναι πια πανεύκολο: Η Gan Direct δημιούργησε ειδικά κιόσκια αυτο-εξυπηρέτησης σε κάθε φυσικό της κατάστημα.

Με μερικά κλικ στο Q-Less Assisted Self-Service Point μπορείτε να δείτε το συμβόλαιό σας, να το επεξεργαστείτε και να κάνετε γρήγορα μια σειρά από λειτουργίες. Έχετε απορίες; Κανένα πρόβλημα: Οι άνθρωποι της Gan Direct βρίσκονται στη διάθεσή σας, να σας βοηθήσουν στις διαδικασίες σε περίπτωση που το χρειαστείτε.

Έτσι, όχι μόνο αποφεύγετε την ταλαιπωρία της αναμονής στη σειρά, αλλά κερδίζετε μέχρι και 10% έκπτωση στο ασφάλιστρό σας η οποία φτάνει το 15% εφόσον επιλέξετε την αυτόματη ανανέωση!

Με τις καινοτομικές υπηρεσίες της Gan Direct όπως το Insurance On The Go ή το νέο Advisory Tool, ο πελάτης αναλαμβάνει σε λίγα και απλά βήματα τον έλεγχο του ασφαλιστικού του ταξιδιού αξιοποιώντας την καλύτερη πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Αυτό σημαίνει ασφάλιση στα μέτρα σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα