Στην Κύπρο την Παρασκευή ο Αντόνιο Ταγιάνι

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Antonio Tajani φθάνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στην Κύπρο, για επίσημη επίσκεψη, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη.

Τον Πρόεδρο Tajani θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων,

κα Σκεύη Κουκουμά-Κούτρα.

Κατά την εδώ παραμονή του, ο κ. Tajani θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Δημήτρη Συλλούρη. Της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα προηγηθεί επίσημη τελετή υποδοχής στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Tajani θα προσφωνήσει εξάλλου την Ολομέλεια της Βουλής σε Eιδική Συνεδρία την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:30, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του κ. Tajani.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επίσης θα συζητήσει το Μέλλον της Ευρώπης με τη νεολαία στο Σπίτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συζήτηση διοργανώνεται από το Γραφείο Πληροφόρησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα