Τριπλό μπουρλότο οχημάτων – Άμεση δράση Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η δράστη της Πυροσβεστικής χθες βράδυ αλλά και τα ξημερώματα λόγω πυρκαγιών σε οχήματα.

Η ώρα 09.48 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε λεωφορείο μάρκας Volvo, το οποίο αμέσως πριν στάθμευσε στη Γ' Βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά στη Λεμεσό. Ο οδηγός αντιλήφθηκε την πυρκαγιά στον χώρο της μηχανής και προσπάθησε να κατασβήσει την πυρκαγιά με τη χρήση πυροσβεστήρα χωρίς αποτέλεσμα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10.28.

Το όχημα

από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές.Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω μηχανικής/ηλεκτρικής βλάβης.

Η ώρα 18.44 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Ford Focus, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην πλατεία του χωριού Τόχνη. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.59. Το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Η σκηνή φυλαγόταν κατά τη διάρκεια της νύκτας από την Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 02.25 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα. Ένα όχημα μάρκας Mercedes προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου’ με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ο οδηγός του οχήματος αποπαγιδεύτηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες επί τόπου από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα