«Στην Ιντερ ο Μανωλάς»

Ο Κώστας Μανωλάς μένει Serie A, αφού σύμφωνα με το «Goal.com» τα βρήκε σε όλα με την Ιντερ για πενταετές συμβόλαιο!

Μπορεί οι Βρετανοί να μιλούσαν με σιγουριά πριν λίγες ημέρες για το deal της Αρσεναλ με τον Μανωλά, ωστόσο η έγκυρη ιστοσελίδα Goal.com τονίζει

πως ο διεθνής αμυντικός μένει στη Serie A, αλλά όχι στη Ρώμη! Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε κατ 'αρχήν σε ένα πενταετές συμβόλαιο με την Ιντερ όπου θα κερδίζει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν στο San Siro.

Η Ρόμα ζητά από τους νερατζούρι ένα ποσό κοντά στα 44 εκατ. ευρώ, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εμπόδιο για τους Κινέζους επιχειρηματίες, οι οποίοι έχουν σχέδια για ένα καλοκαίρι μεγάλων μεταγραφών. Ο Μανωλάς καρπώνεται 1.8 εκατ. ευρώ το χρόνο στη Ρόμα, ενώ δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις συνομιλίες για ένα νέο συμβόλαιο. Οι Τζιαλορόσι δείχνουν να... παραιτούνται από την προσπάθεια και θέλουν να γεμίσουν τα ταμεία τους, μιας και το καλοκαίρι του 2019 ολοκληρώνεται η συνεργασία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com η Παρί δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 44 εκατ. ευρώ, ενώ παρά το ενδιαφέρον τους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ δεν έχουν προβεί ακόμα σε επίσημη πρόταση προς τη Ρόμα.

Ο Αντόνιο Κόντε μπορεί να είναι ένας μεγάλος fan του 25χρονου, αλλά το προηγούμενο καλοκαίρι βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Λουίζ. Με περισσότερες από 100 εμφανίσεις για την ομάδα της Ρόμα, ο Μανωλάς αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Ευρώπη!

Keywords
Τυχαία Θέματα