Στην αυλή του εξοχικού απ’ τις 17/11 τα πτώματα – Τι απαντά η Αστυνομία

Προς εξιχνίαση οδεύει η υπόθεση του διπλού φονικού που σημειώθηκε στην περιοχή Κάρδαμα. Αυτό σημειώνει η Αστυνομία η οποία την Κυριακή το πρωί καθ’ υπόδειξη του φερόμενου δράστη οδηγήθηκε εκ νέου στην περιοχή και εντόπισε τις δυο γυναίκες θαμμένες σε βάθος περίπου δυο μέτρων.

Στο Ράδιο Πρώτο φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ο οποίος απάντησε στις επικρίσεις που δέχεται η Δύναμη, ότι δηλαδή ενώ έλεγε ότι «κτένιζε» την περιοχή εντούτοις, δεν εντόπισε ίχνος από τον πρόχειρο τάφο που ήταν στην αυλή του σπιτιού.

Διαβάστε

επίσης: Ομολόγησε τη δολοφονία των δύο Ρωσίδων ο 32χρονος- Υπέδειξε πού είναι θαμμένες

Ο κ.Ανδρέου είπε πως ο ύποπτος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς ενώ οι ανακριτές εξασφάλισαν κι άλλες μαρτυρίες, πέραν των όσων ανέφερε ο ίδιος στις Αρχές. «Άλλαξε ιδέα όταν άκουσε όλη την μαρτυρία που εξασφάλισαν οι ανακριτές εναντίον του», ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο κ.Ανδρέου.

«Προχωρήσαμε με όλα τα διαθέσιμα μέσα. Πήγαμε 4 φορές για έρευνες στην περιοχή. Δεν είναι τόσο εύκολο να εντοπίσεις χώρο που είναι θαμμένα κάποια πρόσωπα. Χρησιμοποιήσαμε τεχνολογία που μας παρείχε δορυφορικές εικόνες. Αυτή η εικόνα μας έδειχνε που υπάρχει αλλοιωμένο έδαφος. Εκεί που ήταν θαμμένες δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε αλλοίωση στη βάση αυτής της τεχνολογίας», είπε ο κ.Ανδρέου.

«Εκεί γίνονταν οικοδομικές εργασίες, ήταν δίπλα ακριβώς από την οικία. Η καταγγελία έγινε στις 19 του μήνα που ήταν ήδη νεκρές, από τι 17. Πήγαμε εκεί στις 26 του μήνα, υπήρξαν βροχές και έτσι το έδαφος έγινε όπως είναι το υπόλοιπο», συμπλήρωσε ο Εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό: Το προφίλ και τα κίνητρα του φερόμενου δολοφόνου (vid)

Θα ακολουθήσει το απόσπασμα από την εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα