Στην αναμονή και οι... διαρκείας!

Στην Ανόρθωση, πέραν από τα θέματα προγραμματισμού που τρέχουν, όπως και τ' ανοιχτά κεφάλαια των μεταγραφών, σε εγρήγορση είναι και το τμήμα λειτουργίας των διαρκείας. Την περσινή σεζόν στην ομάδα της Αμμοχώστου διατέθηκαν περίπου 3800 εισιτήρια διαρκείας, με την διοίκηση να έχει ως στόχο να ξεπεράσει αυτό τον αριθμό.

Για την ώρα, λιγότεροι έχουν τρέξει στα γραφεία για ανανέωση των διαρκείας τους, ενώ οι νέοι κάτοχοι είναι πολύ λίγοι. Βέβαια, είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, η Ανόρθωση δεν έχει

δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι και αυτό είναι που ίσως περιμένει και ο κόσμος.

Τα κριτήρια του κόσμου είναι πάντα βαρύνουσας σημασίας, αφού ο τελικός κριτής είναι αυτός. Πέραν από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αρκετοί Ανορθωσιάτες περιμένουν να δουν και την εξέλιξη στον προγραμματισμό αλλά και μία μεταγραφή που θα τους ταρακουνήσει, ούτως ώστε να τρέξουν να εξασφαλίσουν την μαγική κάρτα διαρκείας. Επίσης, μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι τα πρώτα δύο εντός ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η διαφορά με το πέρσι είναι χαώδης, αφού την περασμένη σεζόν ο κόσμος έκανε το διαρκείας του χωρίς να έχει δει την ομάδα σε επίσημο παιχνίδι, σε αντίθεση με φέτος, αφού ο κόσμος θα σχηματίσει μία πρώτη άποψη από τις 12 Ιουλίου.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο Sportime.

Keywords
Τυχαία Θέματα