Στην 5η θέση η Αναγέννηση Δερύνειας

Η Αναγέννηση Δερύνειας τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών αφήνοντας τον ΑΠΟΕΛ στην 6η. Σε ένα ελεύθερο αγώνα όπου «πράσινοι» και «γαλαζοκίτρινοι» δοκίμασαν σχήματα  ενόψει των αγώνων των «8» στο Κύπελλο ΟΠΑΠ Α Ανδρών, η Αναγέννηση κέρδισε με 3-2 σε 127’στο Γήπεδο Δερύνειας την Παρασκευή 01 Απριλίου 2022.

Η Αναγέννηση ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε τη νίκη,

ενώ ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλός στο δεύτερο και τέταρτο σετ που κέρδισε σχεδόν άνετα και ισοφάρισε. Το πρώτο σετ κρίθηκε στους έξτρα πόντους με την Αναγέννηση να κερδίζει 26-24 σε 29’. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ καλός στο δεύτερο τεστ και κέρδισε 25-12 σε 20’ ισοφαρίζοντας. Σε ένα κλειστό σετ η Αναγέννηση έκανε το 2-1 αφού κέρδισε 25-22 σε 27’.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ισοφάρισαν αφού επαναλαμβάνοντας  την  εμφάνιση του δεύτερου σετ κέρδισαν 25-14  στο τέταρτο σετ σε 23’. Στο τάϊ – μπρέικ οι δυο ομάδες πάλεψαν με την Αναγέννηση να κερδίζει 20-18 σε 28’ καταφέρνοντας να επικρατήσει 3-2 και να κατακτήσει την 5η θέση.

Πλέον η προσοχή των δυο ομάδων στρέφεται στους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Ανδρών. Τη Δευτέρα 04 Απριλίου 2022 η Αναγέννηση υποδέχεται την Ομόνοια. Ο ΑΠΟΕΛ ξαναπάει στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου για να αντιμετωπίσει την Ε.Ν.Π. στο Γήπεδο του Δήμου Παραλιμνίου.

Τον αγώνα κατάταξης για την 5η – 6η θέση διαιτήτευσαν οι Ανδρέας Δανιήλ και Δημήτρης Κουκούνης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Γ. ΜΕΛΚΑ): Antonic, Jackson, Καραγιάννης, Shvalev, Τόφια, Fellahoglu – Λίμπερο 1: Παπαϊωάννου, Λίμπερο 2: Αποστόλου – Αλλαγές: Βερέϊς, Mπέης, Koύρμουζος, Τζωρτζής.

ΑΠΟΕΛ (N.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Στρουγκάρεβιτς, Jansons, Vanags, Αντωνιάδης, Dodic, Σκορδής – Λίμπερο: Παντελή – Αλλαγές: Παναγίδης, Πέτρου, Kυπριανού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναγέννηση Δερύνειας,anagennisi deryneias