Φως στο τούνελ: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε ένα τάμπλετ μαζί με την Τζωρτζίνα

Ένα συγκλονιστικό σημείωμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία ετάφη με ένα τάμπλετ ύστερα από επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, δημοσιοποιήθηκε στο «Φως στο τούνελ» ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει άγνοια για την ουσία της κεταμίνης.Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα και στο «Φως στο Τούνελ», που προβλήθηκε την Παρασκευή (01/04) στο MEGA, έγινε γνωστό…

«Μαμά, μην με ψάξεις!»: Το συγκλονιστικό σημείωμα που είχε αφήσει
η 9χρονη Τζωρτζίνα

Φίλη της οικογένειας Δασκαλάκη είπε στην εκπομπή πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τής είχε ζητήσει να κρατήσει για λίγο την 9χρονη Τζωρτζίνα, η οποία είχε γράψει σ' ένα χαρτί «Μαμά, μην με ψάξεις, θα φύγω!», αλλά το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.

Χαρακτηριστικά, η φίλη της οικογένειας Δασκαλάκη δήλωσε: «Η αδελφή της Ρούλας μού ζήτησε να πάρω την Τζωρτζίνα πάλι σπίτι μου για να μην είναι μπροστά στους καβγάδες τους και δέχτηκα. Πριν την πάρω, έγραψε κάτι σε ένα χαρτί και το έκρυψε. Δεν δέχτηκε να μου το δείξει και μου είπε ότι είναι κάτι για την μαμά της. Όταν ήρθε η μητέρα του Μάνου, της το είπα, αλλά ούτε αυτή κατάφερε να της πάρει το σημείωμα. Τελικά, βρήκαμε στο καλάθι στο δωμάτιο πεταμένο το χαρτί που έγραφε “Μαμά, μην με ψάξεις, φεύγω. Θα είμαι στην…».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Τη Ρούλα τη βρήκαν στο ξενοδοχείο που δούλευε παλιά. Όλοι είχαμε αγχωθεί για το πού βρίσκεται και τι κάνει και ο Μάνος ήξερε. Τον είχε καλέσει στο δωμάτιο και τον απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν γυρίσει. Αυτός ήταν στην Αθήνα εκείνη την ημέρα. Όταν εμφανίστηκε η Ρούλα, δεν μιλούσε σ’ εμάς. Έβαζε την αδελφή της επειδή ντρεπόταν. Ζήτησαν να κρατήσω την Τζωρτζίνα άλλη μια ημέρα μέχρι να ηρεμήσει, αλλά μου το ξεκαθάρισαν ότι δεν πρέπει να δει τον Μάνο, ούτε τηλεφωνικά να μιλήσουν».

Επίσης, η γυναίκα συμπλήρωσε: «Τον φέραμε κρυφά γιατί η Τζωρτζίνα στεναχωριόταν πολύ που δεν έβλεπε τον πατέρα της. Το πρωί, πριν την πάρουν, ήταν σπίτι μου και μου είπε ότι πονάει η καρδιά στο στήθος της. Το είπε και σε άλλους. Το απόγευμα το πήραν το παιδί για τον Αλισσό και το βράδυ έγινε αυτό με τους σπασμούς που είπε η Ρούλα και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Λέγαμε στον Μάνο να προσέχει την Τζωρτζίνα, μήπως θέλει ψυχιατρική υποστήριξη η Ρούλα και το αρνείτο. Έλεγε πως δεν γίνεται να κάνει κάτι στο παιδί. Η Ρούλα είχε νεύρα με την Τζωρτζίνα. Της έλεγε: “Πήγαινε μέσα, πάρε το τάμπλετ, κάνε εκείνο, κάνε το άλλο". Εκείνη ήταν υπάκουη, τρόμαζε. Κοντεύει να σπάσει η καρδιά μου μετά από όλα αυτά. Τι να πει πλέον κανείς. Κρίμα τα παιδιά…».

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν ξέρω τι είναι η κεταμίνη»

Ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Φως στο τούνελ» την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και δήλωσε άγνοια για την κεταμίνη που εντοπίστηκε σε θανατηφόρα δόση στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, ο ίδιος είχε αναφέρει: «Έχω κτηνίατρο που πήγαινα έναν σκύλο που είχα, αλλά έχω πάνω από ενάμιση χρόνο να πάω. Με τη Ρούλα έχουμε συζητήσει για τα όσα λέγονται, αλλά περιμένουμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί και άλλη βρέθηκε. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι η κεταμίνη, έψαξα να δω τι είναι και αναφέρεται και σε ζώα. Δεν έχει μπει κανένας άλλος στο νοσοκομείο πέρα από τη Ρούλα. Ας περιμένουμε να δούμε τι γίνεται… Τα φάρμακα στο νοσοκομείο του παιδιού τα έδιναν οι νοσηλεύτριες και όχι η Ρούλα. Ακόμα δεν έχω αλλάξει τη γνώμη μου. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρούλα δεν εμπλέκεται κάπου. Σίγουρα είναι περίεργο όλο αυτό. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα, το μόνο που θέλω είναι να πάρω απαντήσεις για τα παιδιά μου. Μία αλήθεια θέλουμε να πάρουμε απ’ όλο αυτό, όποια και να ‘ναι».

Βέβαια, ο ίδιος, την Παρασκευή (01/04) πήρε αποστάσεις από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, χαρακτηρίζοντάς την ως «κατηγορούμενη».

Χαρακτηριστικά, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε σε νεότερες δηλώσεις του στον ΑΝΤ1: ««Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά στην κατηγορούμενη και στον διάλογο που έγινε μεταξύ μας, δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί πού πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι».

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ
Τυχαία Θέματα
Φως, Ρούλα Πισπιρίγκου, Τζωρτζίνα -, 9χρονης, Μάνου Δασκαλάκη,fos, roula pispirigkou, tzortzina -, 9chronis, manou daskalaki