Στη μάχη κατά του κορωνοϊού τα 100εκ Βουλής - Επικοινωνία ΠτΒ με Καρούσο

Στο Κράτος και στην αντιμετώπιση της πανδημίας θα δοθεί το ποσό των 100εκ που περιλήφθηκε στον προϋπολογισμό για την ανέγερση του νέου κτηρίου της Βουλής. Την επικοινωνία του για το θέμα αυτό με τον Δημήτρη Συλλούρη ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος ο οποίος ανέφερε ότι "χθες επικοινώνησε μαζί του ο Πρόεδρος της Βουλής για το θέμα".

Όπως συμπληρώνει ο κ.Καρούσος ο περαιτέρω

χειρισμός του ζητήματος θα γίνει από το Υπουργείο. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο ΠτΒ την περασμένη βδομάδα μέσω social media, ανέφερε ότι αποφάσισε όπως εισηγηθεί τον τερματισμό των προσφορών για το κτήριο της Βουλής. Πρότεινε όπως η χρήση των 100 εκατομμυρίων να δοθούν προς αντιμετώπιση της κρίσης και ειδικότερα για χώρους που πιθανόν να χρησιμοποιηθούν ως απομόνωση.  

Σχετικά με τη προσφορά για την ανέγερση της Βουλής ο Πρ. της Βουλής @Syllouris επικοινώνησε μαζί μου χθές για να μου αναφέρει οτι το ποσό που συμπ. στον προϋπ. για την ανέγερση της θα διατεθεί για αντιμετώπιση του κορονοίου. Ο περαιτέρω χειρισμός θα γίνει απο το Υπουργείο

— Yiannis Karousos (@yianniskarousos) March 25, 2020

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόταση γιά αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, για τους κύπριους πολίτες πού βρίσκονται εκτός Κύπρου.

A post shared by Δημήτρης Συλλούρης (@syllouris) on

Mar 17, 2020 at 4:50am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα