«Τα λεφτά μας πίσω!», φωνάζουν οι οπαδοί της Νιούκαστλ

Οι υποστηρικτές της Νιούκαστλ ζητάνε από την διοίκηση της ομάδας να ακυρώσει τα εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους ή να μην προχωρήσουν οι πληρωμές που είναι προγραμματισμένες να γίνουν μέσω πιστωτικών καρτών, μετά την διακοπή των αγώνων.

Εκατοντάδες οπαδοί της Νιούκαστλ μέσω δύο επίσημων κλαμπ της ομάδας με επιστολή τους ζητάνε από την διοίκηση και των ιδιοκτήτη Νάικ Άσλεϊ, να ακυρώσει τα εισιτήρια

διαρκείας, προκειμένου είτε να πάρουν πίσω τα χρήματα που έχουν ήδη πληρώσει, είτε να μην προχωρήσουν οι πληρωμές που έχουν δρομολογηθεί μέσω πιστωτικών καρτών. «Πρέπει άμεσα η Νιούκαστλ να ακυρώσει όλα τα εισιτήρια διαρκείας και τις ανανεώσεις για την νέα χρονιά και να επιστραφούν άμεσα τα χρήματα. Πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα εποχή, όπου οι οικονομικές δυσκολίες είναι τεράστιες» γράφει στην ανακοίνωση του το Newcastle United Supporters Trust.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από την Νιούκαστλ, με τον ιδιοκτήτη της Μάικ Άσλει να έχει... μπελάδες αφού παρά την οδηγία της Κυβέρνησης για το κλείσιμο των καταστημάτων, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα μαγαζιά αθλητικού υλικού που έχει, τα παραμείνουν ανοιχτά. Αλλά τελικά με παρέμβαση των Αρχών επιβλήθηκε το κλείσιμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα