«Στη χώρα του ο Σισέ, σίγουρη μια έκπληξη από τον πρόεδρο»

Για την πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ερμή εν όψει της νέας σεζόν, που τον βρίσκει ξανά στην α' κατηγορία, μίλησε ο Νίκος Παναγιώτου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των «φτεροπόδαρων» στον Super Sport FM 104.0 για...

...την τελευταία προσθήκη, τον Βραζιλιάνο Καμπράλ: «Προσπαθούμε να πάρουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας δώσουν 2-3 επιλογές μέσα στο παιχνίδι. Ο Καμπράλ έχει αυτή την ικανότητα».

...τις υπόλοιπες κινήσεις: «Από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα σίγουρα, δεν μπορείς να προχωρείς

σε ανακοινώσεις. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας».

...την ενίσχυση με Κύπριους: «Κύπριοι δεν υπάρχουν στο παζάρι. Θέλουμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και τη νέα χρονιά».

...τις θέσεις που θα ενισχυθεί ο Ερμής: «Μένουμε προσηλωμένοι σε 3-4 θέσεις. Θα αποκτήσουμε επιθετικό, δεκάρι και τερματοφύλακα. Εύχομαι να κλείσουν αυτές οι θέσεις πριν αρχίσει η προετοιμασία. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, γιατί, ότι έχει ζητήσει, το έχω».

...τον Βάτερμαν: «Είναι μια περίπτωση που κοιτάζουμε, είμαστε σε επαφές. Πέραν από τον Βάτερμαν, ψάχνουμε και άλλες περιπτώσεις. Εντός της βδομάδας θα λήξει και το θέμα του τερματοφύλακα».

...το νέο πρωτάθλημα και για το ότι θα χτίσει την ομάδα από την αρχή: «Είναι μια περίεργη χρονιά. Βρίσκουμε αρκετές δυσκολίες στο να έρθουν οι ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό λόγω του κορωνοϊού. Μας δυσχεραίνει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Είμαι αρκετά αισιόδοξος σε αυτό που θα χτίσουμε. Γνωρίζω πολύ καλά το πρωτάθλημα. Το μόνο δύσκολο είναι ότι θα έχουμε μια νέα ομάδα. Είμαι λάτρης της λατινοαμερικάνικης σχολής και θα χτίσουμε σε αυτή τη φιλοσοφία».

...τον Σισέ: «Κάναμε μια συνάντηση, μιλήσαμε για αρκετά θέματα. Είναι ένα κομμάτι που χειρίζεται ο πρόεδρος. Έχει επιστρέψει στη χώρα του».

...το αν θα κάνει την υπέρβαση ο πρόεδρος: «Ο πρόεδρος θα κάνει σίγουρα μια κίνηση που θα εκπλήξει. Μας εμπιστεύεται και μας το δείχνει με τις επιλογές που κάνουμε και αυτό είναι ότι καλύτερο για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα