Στεφάνου κατά Πετρίδη: Να κάνει τη δουλειά του και όχι μαθήματα γεωπολιτικής

Απάντηση στον Υπουργό Οικονομικών, Κωνσταντίνο Πετρίδη, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.


Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κος Στεφάνου γράφει: "Ο κ. Πετρίδης αντί να προσπαθεί να κάνει μαθήματα υψηλής γεωπολιτικής που τώρα προφανώς τα ανακαλύπτει, να κάνει τη δουλειά που έπρεπε να κάνει εδώ και καιρό.

" Μας έλεγαν πριν από μερικούς μήνες ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ακρίβεια,

ότι είναι παροδικό φαινόμενο, δεν πήραν κανέναν μέτρο για να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια ούτε και προετοίμασαν την Κύπρο σε περίπτωση που θα υπάρχουν τέτοιες αρνητικές εξελίξεις, όπως είναι τώρα ο πόλεμος στην Ουκρανία", σημείωσε.
"Να απαντήσει λοιπόν ο κ. Πετρίδης πώς οχυρώνει την Κύπρο η κυβέρνηση του Συναγερμού σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και τι θα διεκδικήσει από την Ευρώπη για τον αντίκτυπο που θα έχουν οι όποιες κυρώσεις και στις ευρωπαϊκές οικονομίες και τι ζητούμε ως ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για να προστατεύσουμε την κυπριακή οικονομία", έγραψε, τέλος.

Υπενθυμίζεται πως o κος Πετρίδης έγραψε χθες πως «την ώρα που η ανθρωπότητα συγκλονίζεται από τη Ρωσική επιθετικότητα , τους νεκρούς, άστεγους και πρόσφυγες Ουκρανούς, το «προοδευτικό» ΑΚΕΛ διαδηλώνει για την ακρίβεια.

Σύντροφοι: η ακρίβεια θα αντιμετωπιστεί σε μεγάλο βαθμό τερματιστεί η εισβολή και επικρατήσει το διεθνές δίκαιο, έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στεφάνου, Πετρίδη,stefanou, petridi