Στα σαλόνια η Ολυμπιάς Φρενάρους

Δυο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Β Κατηγορίας η Ολυμπιάς Φρενάρους εξασφάλισε την άνοδό της στην Α Κατηγορία. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν την άμεση ανταγωνίστριά τους Ολυμπιάδα Ν. με 1-3 στο γήπεδο «Νεάπολη – Επιστροφή» στην Ακρόπολη και πήραν τίτλο και άνοδο.

Το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ήταν εντυπωσιακό αφού όλα τα σετ ήταν γεμάτα, αφού

η ομάδα της Νεάπολης ήταν πολύ ανταγωνιστική. Στο πρώτο σετ οι πρωταθλητές κέρδισαν με 26-28 και προηγήθηκαν με 0-1. Η αντίδραση της Ολυμπιάδας ήταν άμεση αφού κέρδισε το δεύτερο σετ με 25-20 και ισοφάρισε σε 1-1 τα σετ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στο τρίτο σετ και κέρδισαν με 17-25 και προηγήθηκαν 1-2. Ωστόσο, στο τέταρτο σετ έγινε μάχη με τους Φρεναρίτες να κερδίζουν με 26-28 και να παίρνουν τη νίκη με 1-3 σετ.

Σημαντικό για την κοινότητα η άνοδος

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο προπονητής της Ολυμπιάδος Φρενάρους Παύλος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η νίκη, ο τίτλος και η άνοδος ανήκει στους παίκτες του. Όπως είπε, είναι πολύ σημαντικό για μια κοινότητα 3.000 κατοίκων να διαθέτει ομάδα στην Α Κατηγορία της πετοσφαίρισης επισημαίνοντας ότι «ήταν εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου μας στον αγώνα της Ακρόπολης.

Όσον αφορά στη συνέχεια, ο κόουτς της Ολυμπιάδος ανέφερε ότι «θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο, πρώτα και στη συνέχεια θα δούμε πως θα στηθεί η ομάδα για την Α Κατηγορία. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από το οικονομικό».

Στην πορεία προς τον τίτλο η Ολυμπιάς στηρίχθηκε στους: Μ.Πρωτοπαπάς, Α. Zάνης, Π. Στέκας, Μ. Αδάμου, Μ. Παπέτας, Ν. Οικονόμου, Ε. Αγκέλοφ . Γ. Παπαϊωάννου, Α Χρίστου, Κ. Ξενοφώντος και Π. Κωνστσντίνου.

Β Γυναικών

Στους αγώνες για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Β Κατηγορίας σημειώθηκαν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 τα εξής αποτελέσματα:

Eθνικός Λ. – Άρης Πολ. 3-0

Παφιακός – Μαραθώνας 2-3

Πανεπιστήμιο – Πανιδαλιακός 0-3

Ροτσίδης – Ανόρθωσις Πετ. 3-1 (Έγινε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017).

Keywords
Τυχαία Θέματα