Ακιντζί: Τα ιδανικά της «Ένωσης» έφεραν τις τραγωδίες

Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων από το λεγόμενο προεδρικό, προχώρησε ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί λίγο μετά την αποχώρησή του από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο κατοχικός ηγέτης ανέφερε ότι τα ιδανικά της Ένωσης είναι αυτά που είναι υπεύθυνα για όλες τις τραγωδίες. Ο Ακιντζί σημείωσε ότι ο ειδικός σύμβουλος του Γ.Γ. του ΟΗΕ Έσπεν Μπαθ Έιντε, ζήτησε να διορθωθεί η απόφαση της Βουλής. Παράλληλα, ο κατοχικός

ηγέτης σημείωσε ότι η «διόρθωση», βρίσκεται στα χέρια της ελληνοκυπριακής ηγεσίας.

Σημείωσε, επίσης, ότι οι Τ/κ δεν θέλουν να δουν τον μελλοντικό τους ηγέτη να βαδίζει χέρι χέρι με το ΕΛΑΜ, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ο ΠτΔ δεν σεβάστηκε τις ανησυχίες της τουρκοκυπριακής πλευράς.

Ο κατοχικός ηγέτης απορρίπτει τα όσα του καταλογίζονται, ότι δηλαδή αποχώρησε στο διάλειμμα των διαπραγματεύσεων, και ισχυρίστηκε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν αυτός που αποχώρησε.

«Λέω την αλήθεια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», συμπλήρωσε ο Μουσταφά Ακιντζί.

Ο κατοχικός ηγέτης ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παρουσίασε σήμερα ένα 5σελιδο έγγραφο σχετικά με την ψήφιση της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο Ακιντζί λέει πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το εν λόγω έγγραφο.

Σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης φέρεται να είπε “δεν έχω τίποτε να πω”, και "θυμωμένος σηκώθηκε, έφυγε από την αίθουσα κλείνοντας την πόρτα πίσω του", κατά τον ισχυρισμό του κ. Ακιντζί.

Σε μια άλλη εξέλιξη, σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα YeniDyzen, ο κατοχικός ηγέτης ανακοίνωσε «πιθανή επίσκεψη Τσαβούσογλου» στα κατεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα