«Στα δύσκολα…αντιδρούμε» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στόχος του Ερμή στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ είναι να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά όπως τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Αντρέου.

Ο Ερμής κυνηγάει το 1-0 και για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα θα πρέπει να προσέξει τόσο την άμυνα του αλλά και την επίθεση του αφού θα πρέπει να σκοράρει.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…Περισσότερα στο ηχητικό

Για την επιστροφή της ομάδας στο Αμμόχωστος:

«Η επιστροφή στο «Αμμόχωστος», σίγουρα θα μας βοηθήσει. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Οι φίλοι της ομάδας θα είναι κοντά αφού θα γεμίσουν την εξέδρα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση»

Για την προσπάθεια της διοίκησης: «Κάναμε ότι μπορούσαμε για να φέρουμε τον κόσμο μας πίσω. Θέλουμε πάρα πολύ την πρόκριση. Απέναντι μας έχουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα και θέλουμε σήμερα τον κόσμο μας να σπρώξει την ομάδα για την πρόκριση»

Για τον αγώνα: «Έχουμε να ανατρέψουμε το ποιο δύσκολο αποτέλεσμα σε κύπελλο. Θα πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα μας και να σκοράρουμε. Αν δεν δεχτούμε γκολ θα είμαστε μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Θέλουμε καθαρό μυαλό και να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Για τον τεχνικό της ομάδας: «Ο προπονητής μας, έδειξε μέχρι στιγμής καλά δείγματα. Πιστεύουμε αρκετά σ’ αυτόν. Θα δώσει σήμερα και το δικό στίγμα στους ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα