Στα χέρια του Υπουργού Παιδείας το πολυαναμενόμενο πόρισμα για Σέπο

Στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη, επιδόθηκε αργά σήμερα το απόγευμα το πολυαναμενόμενο πόρισμα της διοικητικής έρευνας, του ερευνών λειτουργού του Υπουργείου, εναντίον του πρώην Διευθυντή του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα, κ. Λοΐζο Σέπο για το περιστατικό απομάκρυνσης μαθήτριας από την σχολική μονάδα επειδή φορούσε μαντήλα.

Μετά από μια βδομάδα, σχεδόν, ο ερευνών λειτουργός συνέλεξε όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν για να φτάσει σε συμπεράσματα από τα οποία θα διαφανεί εάν θα προχωρήσουν σε πειθαρχική έρευνα εναντίον του Διευθυντή.

Όπως πληροφορείται το SigmaLive,

το περιεχόμενο της έρευνας μέχρι στιγμής δεν θα δημοσιοποιηθεί.

«Αργά το απόγευμα παρέλαβα σε κλειστό φάκελο το πόρισμα το οποίο θα μελετήσω με την δέουσα προσοχή και στην κάθε του λεπτομέρεια» δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ.

Πρόσθεσε ότι μόνον μετά την διεξοδική μελέτη του πορίσματος θα προβεί σε περαιτέρω δηλώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σημειώνεται πως, κατά τα διερεύνηση, έγινε η καταγραφή των γεγονότων του συμβάντος, από το πόρισμα της οποίας θα διαφανεί εάν το Υπουργείο Παιδείας,  θα προχωρήσει σε πειθαρχική εναντίον του συγκεκριμένου Διευθυντή.

Υπενθυμίζεται πως, το Υπουργείο Παιδείας προχώρησε σε μετάθεση του κ. Λοίζου Σέπου από το Λύκειο του Αποστόλου Βαρνάβα για να τον τοποθετήσει στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.

Στη θέση του κ. Σέπου τοποθετήθηκε από σήμερα ο κ. Χρήστος Ζαντήρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα