Σπουδαίο διπλό για τον Παφιακό

Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Παφιακός στην κλειστή αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, αφού κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 3 -1 στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Πετοσφαίρισης Ανδρών. Σημειώνεται ότι η νίκη της ομάδας του Σπύρου Πρωτοψάλτη ήλθε με ανατροπή.

Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και αφού διατήρησε σταθερά προβάδισμα τριών πόντων,

κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 25 -20 και να προηγηθεί με 1-0, εξασφαλίζοντας συνάμα και το ψυχολογικό προβάδισμα. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα όμως άλλαξαν. Ο Παφιακός μεταμορφώθηκε και αφού κυριάρχησε σε όλους σχεδόν τους τομείς κέρδισε εύκολα το σετ με 25-15 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1. Η ομάδα του Σπύρου Πρωτοψάλτη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία 14-25 και ανέτρεψε τα δεδομένα προηγούμενη με 1-2.

Πραγματική μάχη έγινε στο τέταρτο σετ, αφού η μεν Νέα Σαλαμίνα ήθελε να ισοφαρίσει και να πάρει το ματς σε πέμπτο σετ, ο δε Παφιακός ήθελε να τελειώσει τον αγώνα. Τελικά, οι Παφίτες καλύτεροι στα σημεία κέρδισαν με 25-22 και τον αγώνα με 1-3.

Ν. Σαλαμίνα (Ρέινολτς): Ζηκάκης, Χαντ, Ιάντολο, Σαββίδης, Σοφοκλέους, Προδρόμου Τέγκενροντ (Λίμπερο)
Παφιακός (Σπ. Πρωτοψάλτης): Γιαννάκος, Σωκράτους, Φιλίππου, Τιάγκο, Λεονάρντο, Μπουρκόφσκι, Παπαχριστοδούλου (Λίμπερο)

Keywords
Τυχαία Θέματα