Σπουδαίο διπλό για την Ίντερ σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου

Με τους Λουκάκου - Μαρτίνεζ να πετυχαίνουν από δυο γκολ η Ίντερ επικράτησε με 3-4 στην έδρα της Σασουόλο, σ΄ένα ματς- διαφήμιση για το ποδόσφαιρο. Μία ανάσα από την ισοφάριση έφτασε η Σασουόλο μιας και το 1-4 το έκανε 3-4 στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους παρέμεινε η Ίντερ.

Αρχικά η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με όμορφο τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε αρκετά γρήγορα και συγκεκριμένα

στο 16ο λεπτό με τον Μπεάρτι να ισοφαρίζει τον αγώνα. 

Πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, η Ίντερ με δύο τέρματα από το Ρομέλου Λουκάκου πήρε προβάδισμα 1-3. Αρχικά ο Βέλγος φορ στο 38' έκανε το 1-2 και στο 45' με πέναλτι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ακόμα ένα πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε αυτή την φορά ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος ήταν εύστοχος πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα για το 1-4. 

Ακολούθως η Σασουόλο προσπάθησε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να φέρει τον αγώνα στα ίσια όμως κατάφερε να σκοράρει μόνο δύο τέρματα. Στο 74' ο Τζούρισις μείωσε σε 2-4 και στο 81' ο Μπόγκα μείωσε ακόμη περισσότερο σε 3-4. Μέχρι το τέλος όμως δεν άλλαξε κάτι αν και η γηπεδούχος ομάδα, είχε πολύ καλή στιγμή στα τελευταία στάδια του αγώνα για το 4-4. 

Με την νίκη της η Ίντερ έφτασε τους 21 βαθμούς, μόλις ένα πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους ενώ η Σασουόλο έμεινε στους 6 βαθμούς .

Keywords
Τυχαία Θέματα