Σπουδαία νίκη με ανατροπή η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ ήταν η μεγάλη νικήτρια (2-1) του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, που έγινε στο Τσίρειο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Πάβλοβιτς στο 51',ανέτρεψε το σκορ με γκολ των Τεϊσέιρα στο 61' και Μαέ στο 78'.Η σπουδαία νίκη της ΑΕΛ

την ανεβάζει στην 4η θέση με 22 βαθμούς ξεπερνώντας έτσι τον ΑΠΟΕΛ που έμεινε στους 21 βαθμούς.

Το ματς:

Χωρίς καλό ρυθμό και με λίγες φάσεις ξεκίνησε ο αγώνας στο Τσίρειο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε χαμηλό τέμπο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα νώτα τους έτσι ώστε να μην δεχθούν γκολ.Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με ένα "άνοστο και άοσμο παιχνίδι με το αποτέλεσμα στο 0-0.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και στην πρώτη του φάση ευτύχησε να σκοράρει με τον Πάβλοβιτς, στο 51'. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Σόουζα με παράλληλο γύρισμα βρήκε τον Πάβλοβιτς που από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Η ΑΕΛ έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Αγκάνοβιτς στο 61', με τον Μπέλετς να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Από το κόρνερ και μετά από σέντρα του Αβραάμ ο  Τεϊσέιρα με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1.

Οι γηπεδούχοι στο 78΄ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα του αγώνα,καθώς μετά από ωραία μπαλιά του Μεντόγεβιτς στην περιοχή,ο Μαέ με καταπληκτικό γυριστό νίκησε τον Μπέλετς και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο ΑΠΟΕΛ πίεσε για την ισοφάριση, όμως η άμυνα της ΑΕΛ κράτησε το προβάδισμα και πήρε μια σημαντική νίκη.

Δείτε πως εξελίχθηκε το ντέρμπι από το SPORTIME.

Χάνει την ΕΝΠ ο Βούρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα