Σπανούλης: «Τίποτα δεν μας χαρίστηκε»

Ο Βασίλης Σπανούλης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Euroleague τράβηξε πολλά από τα φλας πάνω του αλλά ο ίδιος στάθηκε στην ομαδικότητα του Ολυμπιακού.

O V-Span ρωτήθηκε αρχικά για τις μνήμες από το έπος της Πόλης το 2012: «Είναι ωραίες αναμνήσεις. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές. Αυτό, όμως, έγινε στο παρελθόν. Θα μας ανεβάσει, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και το Final Four

που έχουμε μπροστά μας».

Επίσης, ζητήθηκε από τον Βασίλη Σπανούλη να σχολιάσει την δήλωση του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος έχει πει ο Ολυμιακός είανι η ομάδα που καμία ομάδα δεν θέλει να αντιμετωπίζει: «Είμαι πολύ υπερήφανος για τις επιτυχίες μας, αλλά αυτές δεν ήρθαν εύκολα. Κάναμε πολλές θυσίες. Δεν μπορείς να αγοράσεις μία επιτυχία. Πρέπει να δουλέψεις πολύ για να κερδίσεις τον σεβασμό των αντιπάλων. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ομάδας».

Ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτηρίστηκε σαν ένα θηρίο που ξυπνά στις κρίσιμες στιγμές, αλλά ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους: «Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Υπάρχουν ρόλοι, όλα τα μέλη της ομάδας είναι σημαντικά. Ολοι μαζί δουλεύουμε. Μαζί νικάμε και μαζί χάνουμε».

Για το αν μεταξύ σοβαρού και αστείο έχει τάσεις προπονητικής τόνισε πως «ευχαριστιέμαι το μπάσκετ», ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας πως «το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δύσκολο. Η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε το μπάσκετ. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα