Απαγωγή 4χρονης: Τι λέει για πρώτη φορά ο απαγωγέας πατέρας

Την πρώτη του συνέντευξη σε νορβηγικό μέσο και στον δημοσιογράφο Gordon Andersen έδωσε ο απαγωγέας της 4χρονης Μαρί – Ελένης, Leif Torkel.

Ο 48χρονος Νορβηγός που απήγαγε την κόρη του έξω από το νηπιαγωγείο της στην Λευκωσία, 55 περίπου μέρες μετά την απαγωγή σπάει την σιωπή του και ξεκαθαρίζει ότι δεν πήρε κανένας κουκουλοφόρος το παιδί του, αλλά ο ίδιος φορώντας μόνο τα γυαλιά του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο με τον οποίο ήρθε σε επαφή το SigmaLive, ο πατέρας φέρεται να είπε ότι

δέχεται βοήθεια από επαγγελματίες.
Είπε ακόμη ότι η αρπαγή δεν έγινε με κάποιον άλλον αλλά ότι την έκανε μόνος του. Η μικρή κόρη του, ήταν πολύ χαρούμενη που τον είδε είπε.

Ο Torkel ξεκαθαρίζει ότι η κόρη του, είναι Νορβηγίδα και έκανε το καλύτερο γι’ αυτήν. Δεν είπε που βρίσκεται σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, αλλά περνά την ώρα του με το παιδί του παίζοντας, περιμένοντας και κάνοντας μπάνια.

Δείτε εδώ: Απαγωγή Μαρί Ελένης:Στα ίχνη του πατέρα; - Όλες οι εξελίξεις

Ξεκαθαρίζει ακόμη ότι ο λόγος που την πήρε και σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται λόγος για απαγωγή του παιδιού σύμφωνα με τον τρόπο όπου τα παρουσιάζει, είναι το καλύτερο μέλλον που θέλει ο ίδιος να της προσφέρει, αφήνοντας σαφώς αιχμές για το ότι εδώ στην Κύπρο το παιδί δεν θα έχει το μέλλον που αυτός επιθυμεί.

Δείτε εδώ: Ποιος είναι ο Torkel Grimsrud πατέρας της 4χρονης

Αναφορικά με το που βρίσκεται, ο Νορβηγός περιορίστηκε να αναφέρει ότι δεν βρίσκεται στην Κύπρο αλλά σε μια ξένη χώρα και ότι σύντομα θα πάει στη Νορβηγία.

Είπε ακόμη ότι ειπώθηκαν πολλά ψέματα για την όλη υπόθεση και πρόσθεσε ότι στη Νορβηγία όπου θα επιστρέψει θα υπάρξει μια νέα δίκη για την μικρή Μαρί και την κηδεμονία της.

Αρμόδιοι φορείς στην Λευκωσία αναφέρουν στο SigmaLive ότι παρόλο που ο πατέρας φέρεται να παρουσιάζει το γεγονός ως μη απαγωγή, αυτό δεν αναιρεί το αδίκημα της όλης υπόθεσης, δηλαδή την απαγωγή ενός ανήλικου παιδιού από το γνώριμο και οικείο γι’ αυτό περιβάλλον που είναι η μητέρα του και η Κύπρος, χώρα στην οποία μεγάλωσε. Το γεγονός ότι το παιδί βρίσκεται σε ένα μη γνώριμο γι΄ αυτό περιβάλλον επιβαρύνει την ψυχολογική του κατάσταση, τονίζουν στο SigmaLive ίδιες πηγές.

Keywords
Αναζητήσεις
τι γινεται με την απαγωγη της μικρης μαρι ελεν εξελίξεις
Τυχαία Θέματα