Σπάει τη σιωπή του ο ηθοποιός που τον ξυλοφόρτωνε ο Φιλιππίδης

Ο  Γιώργος Ψάλτου, είναι εκείνος ο οποίος κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια της παράστασης «Φον Δημητράκης». Ο ηθοποιός μίλησε σε ελλαδικό κανάλι το πρωί της Παρασκευής, μια μέρα μετά την αποκάλυψη του σκηνικού από τον δικηγόρο του.

Ο ηθοποιός, μιλώντας σήμερα στο Mega Ελλάδος είπε πως αυτό που τον κινητοποίησε να αποκαλύψει τη δική του εμπειρία, είναι η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα και βλέποντας και ακούγοντάς την αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο στομάχι. Η πρόθεσή του ήταν να κινηθεί απολύτως θεσμικά. Θεωρεί

ότι το εξώδικο που έστειλε ο κ. Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του κ. Ψάλτου, Γιώργο Γεράρη, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του.

Δείτε εδώ: Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη: Ξυλοκοπούσε ηθοποιό επί σκηνής και σε καμαρίνι

Ο κ. Ψάλτου τόνισε ότι όσα καταγγέλλει δεν έχουν ίχνος ψέματος ή υπερβολής. «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή», δήλωσε ο ηθοποιός.

O ίδιος περιέγραψε λεπτομερώς τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε από εκείνον. Όπως είπε, η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2013 με τον κ. Ψάλτου ως εξωτερικό συνεργάτη και στη συνέχεια ανέβασαν την παράσταση «Φον Δημητράκης».

Καθόλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ο κ. Ψάλτου δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, όπως είπε, κάτι βέβαια που δεν γινόταν αντιληπτό στο κοινό που παρακολουθούσε.

Από τις κακουχίες, ο κ. Ψάλτου έπαθε θλάση και φλεγμονή, ωστόσο το υπέμενε καθώς βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει.«Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα