Σοβαρές καταγγελίες από τον Χριστόφορο Τορναρίτη

Σοβαρές καταγγγελίες από τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χριστόφορο Τορναρίτη στην Κυριακάτικη εκπομπή της Cytavision Goal N Roll.

«Το ποδόσφαιρο αποτελεί αντανάκλαση, καθρέφτη της κοινωνίας μας. Με όσα συμβαίνουν σε αυτό το δυστύχημα είναι πως διδάσκουμε στα παιδιά μας την κλεψιά. Στα καίρια πόστα έχουμε ανθρώπους απαίδευτους και αδίστακτους. Τα κάνουν φανερά και δεν τους τιμωρεί κανένας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής (σ.σ. Βασίλης Δημητρίου) είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, υπάρχει

συνωμοσία, υπάρχει αρχηγός, υπαρχηγός... Τον ορίζουν σε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε και να θέλουμε. Αν δεν τους βάλει το κράτος χειροπέδες, εμείς τι να κάνουμε;

Πήγα μετά το προηγούμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Άχνα με τον Μάζιτς στο γραφείο του Κούμα με ατράνταχτα στοιχεία για τον Λούκα Σωτηρίου, μου είπαν ότι θα τον παύσουν και δύο μήνες μετά τον εμφάνισαν ξανά.

Ο Βασίλης Δημητρίου έκανε όσα έκανε χθες και, αντί να τιμωρηθεί, σήμερα συνέχισε το έργο του με τη Δόξα...

Σε γενική συνέλευση των προέδρων αποφασίστηκε ότι ο Δημητρίου θα σταματήσει από διαιτητής. Τους λόγους τους βλέπετε. Δίνει ανύπαρκτο πέναλτι, να δεχθώ ότι είναι ανθρώπινο λάθος, τον φωνάζει ο VAR να δει ότι έχει λάθος κι εκείνος εμμένει στην άποψή του. Πρέπει να έχεις πλάτες τεράστιες για να κάνεις τέτοιο πράγμα.

Έφτασε η ώρα ο κ. Κούμας να δώσει παραίτηση, να μας αδειάσει τη γωνιά, αρκετά, να πάει από εκεί που ήλθε. Αυτός μιλά με όλους τους προέδρους, αυτός διορίζει διαιτητές, αυτός κόβει, αυτός ράβει, αυτός εισπράττει οκτώ εκατομμύρια...

Ας βγει να μιλήσει δημόσια για να υπάρξει αντίλογος».

Keywords
Τυχαία Θέματα