«Σωστή χρήση του VAR για να μην υπάρχει αλλοίωση αποτελεσμάτων»

Ομοιομορφία στη χρήση του V.A.R, προκειμένου να αποφευχθεί η αλλοίωση αποτελεσμάτων σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ζήτησε ο Δημήτρης Λάζος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για...

...τον σημερινό αγώνα με την Ομόνοια: «Θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και είναι από τα φαβορί για τον τίτλο. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως αποδείξαμε πολλές φορές ότι μπορούμε αν πάρουμε βαθμούς από ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όμως ειδικά φέτος αποδείχθηκε

ότι πολλοί αγώνες κρίνονται στις λεπτομερείς. Υπάρχει φαβορί και είναι η ομόνοια, όμως εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα είναι ευχής έργο αν καταφέρουμε να κερδίσουμε».

...την ήττα από Ολυμπιακό: «Όλα είναι στο ποδόσφαιρο και οι ήττες. Ήταν μια απρόσμενη ήττα, είχαμε ένα καθαρά δικό μας ημίχρονο όμως δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα άναρχο παιχνίδι από τις δύο ομάδες, αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Βλέπουμε μπροστά και είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

...το VAR: «Πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά και να μην υπάρχει ανομοιομορφία. Στο παιχνίδι μας με τον Απόλλωνα είδαμε τον διαιτητή να καλείται ο διαιτητής από το VAR, κάτι που δεν έγινε στο παιχνίδι μας με τον Ολυμπιακό, όταν ο αμυντικός του αντίπαλου έκανε χέρι εντός περιοχής. Θεωρούμε ότι και το γκολ του Ντανίλο έπρεπε να μετρήσει. Η κριτική είναι καλοπροαίρετη και οι διαιτητές πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί γιατί όλοι οι αγώνες είναι πολύ κρίσιμοι πλέον. Πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά το VAR. Τα διαιτητικά λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, όμως αφού υπάρχει το VAR, πρέπει να το χρησιμοποιούμε σωστά, ούτως ώστε να παίρνονται σωστές αποφάσεις και να μην αλλοιώνονται αποτελέσματα

...τα αγωνιστικά νέα: «Eκτός με κάρτες είναι ο Ντανίλο, ενώ εκτός για περίπου πέντε βδομάδες θα μείνει ο Κίσσας. Εκτός και ο Βαρέλα που αντιμετωπίζει τράβηγμα και θα λείψει για εφτά με δέκα ημέρες. Ίσως προλάβει τον ΑΠΟΕΛ ο Νίκο, αλλά πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ένωση».

...τις πιθανότητες της Νέας Σαλαμίνας να μπει εξάδα: «Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, καθώς υπάρχουν δύο ομάδες από πάνω μας και μένουν τρεις αγώνες. Εμείς όμως θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θα δούμε που θα καταλήξουμε και θα θέσουμε τους στόχους μας για τον δεύτερο γύρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα