Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το 1ο όχημα παρασύρει την άτυχη Ανδρούλλα

Από κινητό σε κινητό κυκλοφορεί από το πρωί σε όλη την Πάφο ένα δεύτερο βίντεο που σχετίζεται με τον φρικτό θάνατο που βρήκε η Αντρούλα Παπαχριστοφόρου την Κυριακή το βράδυ, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Πριάμου στην Πάφο.    

Στο βίντεο, το οποίο λήφθηκε επίσης από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και καλύπτει ακτίνα 10 με 50 μέτρα πριν το σημείο που σταμάτησε το άσπρο BMW, φαίνεται ξεκάθαρα ότι προηγήθηκε κτύπημα της γυναίκας από άλλο διερχόμενο όχημα.     

Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνεται η Παπαχριστοφόρου να δέχεται

πρώτα ελαφρύτερο κτύπημα, να χάνει την ισορροπία της και να πέφτει στην μέση του δρόμου.

Αν και τραυματισμένη, η 60χρονη γυναίκα επιχειρεί ανεπιτυχώς να μετακινηθεί ενώ φαίνεται να καλεί σε βοήθεια κάποιον που τρέχει να την σηκώσει από το έδαφος.

Δευτερόλεπτα πριν ο αυτόπτης μάρτυρας προλάβει να φτάσει στο σημείο, το δεύτερο όχημα την τραυματίζει θανάσιμα.    

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο συμβάν: Έκλεψαν την οικία της Ανδρούλλας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο άντρας ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, συγκλονίζεται από τα όσα μόλις εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του και αρπάζει το κεφάλι του, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας.     

Πέραν της σύλληψης του οδηγού του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 44 ετών ο οποίος ήδη τέλει υπό κράτηση, οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του οδηγού του 1ου αυτοκινήτου, αν και προς το παρόν βρίσκονται στο σκοτάδι, στρέφονται προς ιδιοκτήτες οχημάτων των οποίων τα χαρακτηριστικά ταιριάζουν με αυτά του οχήματος που φαίνεται στο βίντεο, με σκοπό να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη και να προχωρήσουν και σε δεύτερη σύλληψη.     

Και δεν έφταναν όλα αυτά, χθες βράδυ, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της Παπαχριστοφόρου, παίρνοντας μαζί τους μια τηλεόραση, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα αρώματα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η ανατροπή: Κτυπήθηκε και από άλλο όχημα η Ανδρούλα στην Πάφο

Τα κλοπιμαία, μετά από καταγγελία που έγινε σήμερα από τα παιδιά της, εντοπίστηκαν σε διπλανή οικοδομή, σημείο όπου προφανώς ο διαρρήκτης τοποθέτησε τα κλοπιμαία προσωρινά για να τα παραλάβει αργότερα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα.        

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα