Σωφρόνης: «Hταν απώλεια ο Γουίλερ γιατί βρήκε μπάλα...»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Ολυμπιακού.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη δίκαια νίκη. Ξέραμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Κερδίσαμε όλες τις μονομαχίες και παίξαμε γρήγορα κάθετα. Στο β ημίχρονο σίγουρα ήταν απώλεια

ο Γουίλερ γιατί βρήκε μπάλα, έτσι μου είπε ο Χρίστος, ότι βρήκε ξεκάθαρα μπάλα. Θέλω να το ξαναδώ γιατί άλλαξε ολόκληρες τις ισορροπίες του παιχνιδιού. 

Βλέπουμε τη συνέχεια, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί οπωσδήποτε έπρεπε να κερδίσουμε. Θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο αυτές τις 2 βδομάδες και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν ακόμη απόλυτα έτοιμοι θα βρουν την φόρμα τους.»

Για τον Μορέιρα και την διαχείριση μετά την κόκκινη κάρτα: Είναι κρίμα, γιατί ο Μορέιρα ήταν ενεργός και μας βοήθησε με την ταχύτητά του. Θα τον αξιολογήσουμε και μετά τις 2 βδομάδες ελπίζουμε να βρίσκεται μαζί μας.

Για τα όσα ακούστηκαν μετά την ήττα από τον Άρη και την πίεση: «Αν δεν θέλουμε αυτή την δουλειά να μην την κάνουμε, κρινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα θα κάνουμε λάθη αλλά η πίεση είναι για εμάς τους προπονητές. Στο περασμένο παιχνίδι κάναμε μόνο μια αλλαγή, εκείνοι οι παίκτες ήταν αυτοί που κέρδισαν και την Ανόρθωση.»

Για το ντεμπούτο του Δώνη: «Έχει τα στοιχεία που μου αρέσουν, εκρηκτικός, γρήγορος, διαβάζει το παιχνίδι και τα θέλουμε αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα