Σκληρή απάντηση του Δήμου Λακατάμιας στις επικρίσεις

Τη δική του απάντηση απέναντι στις δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Λακατάμιας Ανδρέα Γλαύκου Ανδρέου, ο οποίος φέρεται να βάλει συστηματικά εναντίον του πολιτικού του αντιπάλου.

Όπως λέει η ανακοίνωση-απάντηση, για όλους τους ισχυρισμούς υπάρχουν απαντήσεις με στοιχεία και τεκμήρια, ενώ καλεί τον δημοτικό σύμβουλο επί 10ετία κ. Ανδρέας Γλαύκου Ανδρέου, να σέβεται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τις διάφορες δημοσιεύσεις

του υποψήφιου Δημάρχου Λακατάμιας κ. Ανδρέα Γλαύκου Ανδρέου, μέσω των οποίων εξαπολύει διάφορες κατηγορίες εναντίον του Δημάρχου, Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και του Προσωπικού του Δήμου.

Ενώ αρχικά είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε σε όλους τους ισχυρισμούς/ κατηγορίες του κ. Ανδρέου, βασιζόμενοι στη σωστή κρίση των Δημοτών μας, αισθανόμαστε πια υποχρεωμένοι να αναφέρουμε ότι για όλα όσα καταλογίζονται στο Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην Υπηρεσία του Δήμου, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο. Όσοι Δημότες επιθυμούν μπορούν να αποταθούν στην Υπηρεσία του Δήμου για ενημέρωση.

Θεωρούμε επίσης πολύ σημαντικό να αναφέρουμε στους Δημότες μας, ότι ο κ. Ανδρέου διατελεί Δημοτικός Σύμβουλος Λακατάμιας εδώ και 10 χρόνια. Άρα όχι μόνο ήταν ενήμερος, αλλά και λάμβανε μέρος στη λήψη των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ως εκλεγμένο μέλος, όποτε παρευρίσκετο. Ακόμα όμως και τις 81 φορές που απουσίαζε από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των Επιτροπών του Δήμου τα τελευταία 5 χρόνια, όλες οι αποφάσεις του κοινοποιούνταν. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας που ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών θεμάτων συνεδρίασε 2 φορές μόνο.

Ο κ. Ανδρέας Γλαύκου Ανδρέου οφείλει να σέβεται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας και να ενδιαφέρεται πραγματικά για το καλώς νοούμενο συμφέρον των Δημοτών. Αν ενδιαφερόταν πραγματικά θα έπρεπε να είχε καταθέσει, στα 10 χρόνια θητείας του, παραγωγικές προτάσεις για την ανάπτυξη του Δήμου Λακατάμιας, κάτι που δεν έπραξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα