Σισέ: "Ποτέ δεν θα φορούσα την φανέλα του Ολυμπιακού"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ρωτήθηκε από γαλλικό περιοδικό για το αν θα φορούσε ποτέ την φανέλα της Παρί και είπε πως "όχι", για να προσθέσει στην συνέχεια πως ούτε αυτή του Ολυμπιακού θα μπορούσε.



Ο Τζιμπρίλ Σισέ ρωτήθηκε από το γαλλικό περιοδικό "EspaceFoot.fr" για το αν θα μπορούσε να φορέσει την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας παίξει στο παρελθόν στη Μαρσέιγ και απάντησε αρνητικά, για να

πει στην συνέχεια πως ούτε την φανέλα του Ολυμπιακού θα μπορούσε να φορέσει. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με το έντονο "πράσινο" παρελθόν του.

"Θα είμαι ειλικρινής. Σέβομαι την ομάδα και αυτό που κάνει. Είναι μία γαλλική ομάδα και την υποστηρίζω στο Champions League, αλλά στην ζωή υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις. Έχω φανέλα του Ιμπραχίμοβιτς και του Καμαρά, με τον οποίο είμαστε φίλοι. Δεν θα μπορούσα όμως να φορέσω την φανέλα αυτή. Όπως δεν θα μπορούσα και του Ολυμπιακού. Πραγματικά δεν μπορώ. Αυτή της Έβερτον, ίσως. Αν έπρεπε να διαλέξω, θα έλεγα τις προηγούμενες δύο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σισέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα