Σήμερα τα σπουδαία

Σήμερα αναμένεται να γραφτεί ο επίλογος του σήριαλ που δημιούργησε από τα μέσα Μαρτίου στο ποδόσφαιρο ο κορωνοϊός.  Όλες οι ενδείξεις δείχνουν... παύλα και εκτός εξαιρετικού απρόοπτου αυτό θα συμβεί.  

Χωρίς πρωταθλητή, κυπελλούχο και υποβιβασμό. Λες και δεν παίχτηκε ποτέ η αγωνιστική περίοδος 2019-20. Αυτό είναι το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αφού η πλειοψηφία των ομάδων θα ψηφίσει... άκυρο στην απογευματινή Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στο ΓΣΠ (14:30). 

Η βαθμολογία αναμένεται να επικυρωθεί

όπως δημιουργήθηκε πριν τον κορωνοϊό προκειμένου να δηλωθούν οι ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Ομόνοια θα πάει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας στα αντίστοιχα του Γιουρόπα Λιγκ. Η «Κυρία» θα εξασφαλίσει το καλό εισιτήριο.

Ξεκάθαρα υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος δήλωσαν μόνο Ανόρθωση και ΑΕΚ, ενώ κατά όλες οι ομάδες του Β΄γκρουπ και των μικρότερων κατηγοριών. Η Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας και η ΑΕΛ, παρουσιάστηκαν με το «ναι μεν αλλά», κάτι που δείχνει και τις προθέσεις τους, οι οποίες θα γίνουν γνωστές το απόγευμα.

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θα πάει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, το οποίο απαρτίζεται ως επί το πλείστον με εκπροσώπους των ομάδων και ως εκ τούτου οι πιθανότητες ανατροπής είναι αρκετά μειωμένες.

Εκτός και αν αλλάξει κάτι τις τελευταίες ώρες και αποφασιστεί... σέντρα, κάτι που θεωρείται απίθανο, από όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα