Σήμερα η κρίσιμη συνεδρίαση για την πώληση της Μίλαν

Σήμερα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ιταλικής εταιρίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, «Fininvest», η οποία κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της Μίλαν, για ν' «ανάψει» το πράσινο φως για την εκκίνηση των τελικών διαπραγματεύσεων για την πώληση του διάσημου ιταλικού συλλόγου σε κινέζους επενδυτές.



Ο ιδιοκτήτης της διάσημης ομάδας του Μιλάνου, έχει στα χέρια την επίσημη πρόταση των Κινέζων επιχειρηματιών, που ανήκουν στον όμιλο-κολοσσό της «Wanda Group». Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΜΜΕ,

κατατέθηκε πρόταση για την αγορά των «ροσονέρι», ύψους 801 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους που έχει και που το 2015 έφτανε στα 188,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ως γνωστόν, ο Μπερλουσκόνι ψάχνει για αγοραστή εδώ και μήνες και εξετάζει με προσοχή, όλες τις προτάσεις που φτάνουν στα χέρια του. «Η προσφορά ανέρχεται στα 700 εκατομμύρια ευρώ. Αυτοί που κάνουν την προσφορά θέλουν τώρα το 70% και το υπόλοιπο 30% σε ένα ή ενάμιση χρόνο», ανέφερε πηγή της ομάδας και πρόσθεσε πως οι συνομιλίες ξεκίνησαν, καθώς ο Μπερλουσκόνι θέλει να προχωρήσει η υπόθεση για την πώληση των μετοχών του και σήμερα το Δ.Σ. της «Fininvest» θα εξετάσει την επίσημη πρόταση από την Κίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα