Σημαντικά παιχνίδια σε Μακάρειο και "Αμμόχωστος"

Με δυο σημαντικά παιχνίδια σε Μακάρειο και Αμμόχωστος συνεχίζεται την Παρασκευή η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta που ξεκίνησε χθες με τη σημαντική νίκη της ΕΝΠ επί του Ερμή με 1-0. 

Παιχνίδι με φαβορί, αλλά...
Στο Μακάρειο η Δόξα θα φιλοξενήσει την Ομόνοια (16:00), με τις δυο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη, η κάθε μια για δικούς της

λόγους. Η προσφυγική ομάδα για να αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για είσοδο στην 6άδα και η αντίστοιχη της Λευκωσίας για να ανέβει στην κορυφή και να αναμένει τα αποτελέσματα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Το παιχνίδι έχει φαβορί, όμως, με τη φετινή Δόξα καμία ομάδα δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη για τη νίκη. Το ένιωσε και η Ομόνοια -όπως όλοι σχεδόν οι μεγάλοι- στον αγώνα του α΄ γύρου, όταν κόλλησε στο μηδέν στο ΓΣΠ.

Σήμερα τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Η Ευρώπη δεν είναι στην εξίσωση, το παιχνίδι κρίνεται πολύ πιο σημαντικό και ως εκ τούτου η Ομόνοια έχει το πάνω χέρι για να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Η Δόξα προέρχεται από τη νίκη επί της ΕΝΠ με 1-0.

Αμφίρροπος αγώνας στο «Αμμόχωστος»
Στις 18:00 η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε τροχιά εξάδας και εκείνη που θα κερδίσει το σημερινό παιχνίδι θα πάρει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της άλλης για το συγκεκριμένο στόχο. Αμφότερες προέρχονται από ισοπαλίες, οι γηπεδούχοι με τον Εθνικό και οι φιλοξενούμενοι με την Ομόνοια, 1-1.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο +1 από τους μαυροπράσινους και ως εκ τούτου το βαθμολογικό κίνητρο είναι τεράστιο. Ταυτόχρονα μετά την απόφαση για εφαρμογή της προκήρυξης και τον υποβιβασμό των τεσσάρων ομάδων, όλες στο β’ γκρουπ θα πρέπει να αισθάνονται την απειλεί λόγω των πολύ μικρών διαφορών.

Στον αγώνα του α’ γύρου οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.


 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σημαντικά, Μακάρειο, Αμμόχωστοςampquot,simantika, makareio, ammochostosampquot