Σίλβα: «Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να με καταστρέψει»

Ο Μάρκο Σίλβα εμφανίστηκε σήμερα σε δικαστήριο της Λισαβόνας για την εκδίκαση της αγωγής που έχει κάνει εναντίον του Ζοζέ Εντουάρντο, πρώην ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στράφηκε νομικά εναντίον του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, από τον οποίο μάλιστα ζητά και αποζημίωση 45.000 ευρώ, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να τον βλάψει επαγγελματικά.

Στην αγωγή του ο Σίλβα αναφέρεται σε περιστατικά που συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2014, όταν

ο ίδιος καθόταν στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Εντουάρντο είχε στραφεί τότε εναντίον του νεαρού προπονητή, λέγοντας ότι ο τελευταίος εξυπηρετούσε συμφέροντα τρίτων και δεν ήθελε το καλό της ομάδας της Λισαβόνας.

«Με όσα ισχυρίστηκε, μας έβαλε σε σκοτεινούς δρόμους. Εγώ έφτασα στη Σπόρτινγκ έχοντας κάνει πολλή δουλειά. Ήμουν 37 χρόνων και βρέθηκε ένας άνθρωπος να ισχυριστεί για εμένα ότι είχα σκοτεινούς σκοπούς και ήθελα να καταστρέψω τον πρόεδρο του συλλόγου και την ομάδα. Τελικά όλα έγιναν διότι αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε να καταστρέψει εμένα. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια καριέρα, αλλά είναι εύκολο να την καταστρέψεις με ψευδείς κατηγορίες» ανέφερε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Ζοζέ Εντουάρντο μιλούσε εκείνη την περίοδο δημόσια κατηγορώντας τον πρώην τεχνικό των «ερυθρολεύκων». Ανάμεσα στους μάρτυρες που είχε καλέσει η πλευρά του Πορτογάλου προπονητή για να καταθέσουν εναντίον του Εντουάρντο ήταν, μάλιστα, και ο Φερνάντο Σάντος, αλλά και ο διεθνής τερματοφύλακας Ρούι Πατρίτσιο, οι οποίοι ωστόσο δεν ήταν δυνατόν να βρεθούν στο δικαστήριο λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα