Έκρηξη κοντά σε αστυνομικό σταθμό στην Κωνσταντινούπολη

Έκρηξη κοντά σε αστυνομικό σταθμό στην συνοικία Γενί Μπόσνα, κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ, στην Κωνσταντινούπολη σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο νομάρχης Κων/λης επιβεβαίωσε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από παγιδευμένη με εκρηκτικά μοτοσικλέτα.

Η επίθεση έγινε κοντά στο αστυνομικό τμήμα, το οποίο είχε ξανα-δεχτεί επίθεση το 2012. Η αστυνομία αναζητεί ένα άτομο με μαύρο σακάκι, τζιν παντελόνι,

μαύρο κράνος και γάντια, το οποίο αμέσως πριν τη έκρηξη έτρεχε να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Αστυνομικές Αρχές, θεωρώντας πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρχει τοποθετημένος και δεύτερος εκρηκτικός μηχανισμός.

Yenibosna 75.yıl karakoluna patlama oldu inşallah ölen yoktur pic.twitter.com/d9SZdGbZxP

— mutlu (@mutluozturk) October 6, 2016

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες ανέρχονται σε πέντε, εκ των οποίων ένας σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή για να περιλάλψουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Yenibosna'da polis merkezi yakınında bir araçta patlama meydana geldi ve bir kişi ağır yaralandı. pic.twitter.com/Ec7xA1hQGO

— HABER10 (@haber10) October 6, 2016

SON DAKİKA | İSTANBUL YENİBOSNA'DA PATLAMA

Olay yerinden ilk fotoğraflarhttps://t.co/kURVDHUW7q pic.twitter.com/ofNptRIail

— cumhuriyet.com.tr (@cumhuriyetgzt) October 6, 2016

Τον τελευταίο καιρό η Τουρκία έχει δεχθεί πλήθος τρομοκρατικών επιθέσεων, με τις κυβερνητικές Αρχές να δείχνουν ως υπαίτιους είτε το Ισλαμικό Κράτος, είτε το κουρδικό κόμμα το οποίο χαρακτηρίζουν ως "τρομοκρατικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα