Σίλντενφελντ: «Εδώ και του χρόνου, δεν έχω πρόθεση να σταματήσω» (vid)

Η ήττα από τη Δόξα στο Μακάρειο (1-2) άφησε την Ανόρθωση με συγκομιδή μόλις ενός βαθμούς στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και κατέστησε επιτακτική την ανάγκη για επικράτηση στον αγώνα με τον Ερμή, στο Ν. PAPAS Group Αμμόχωστος-Επιστροφή.

Γκόρντον Σίλντενφλεντ και Μιχάλης Μανιάς μίλησαν στην κάμερα της Ανόρθωσης για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη αμυντικού:

Για την προετοιμασία μετά την ήττα από τη Δόξα: «Είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει να βάλουμε τα δυνατά

μας για να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν πριν την διακοπή. Νομίζω χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύεις σκληρά, αυτό είναι το καλό της δουλειάς μας, για να διατηρείς την ποιότητα στο ίδιο επίπεδο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή: «Είναι μικρές λεπτομέρειες αυτά που πρέπει να κάνουμε. Όταν χάνεις τον ρυθμό του, τότε είναι απλό τι πρέπει να κάνεις. Να είσαι συγκεντρωμένος και να κάνεις την δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο. Αν τα κάνουμε αυτά ατομικά και ομαδικά, είναι ο μόνος τρόπος για να ανακάμψουμε. Λιγότερα λάθη, περισσότερη συγκέντρωση».

Για το γεγονός πως συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την φανέλα της Ανόρθωσης: «Έχω μια φανταστική περίοδο εδώ. Μου αρέσουν όλα, η πόλη ο κόσμος, η ομάδα. Ελπίζω να μην μείνω στις 100, να είναι παραπάνω. Νιώθω καλά, θα κάνω τα πάντα για να παρατείνω την καριέρα μου και ελπίζω να είμαι εδώ και του χρόνου. Δεν έχω πρόθεση να σταματήσω την καριέρα μου. Νιώθω καλά με το σώμα μου και όσο μπορώ να βοηθήσω, έχω στο μυαλό μου να συνεχίσω το ποδόσφαιρο. Προσέχω το σώμα μου, το ακούω. Θα δούμε. Θα το πάρω χρόνο με τον χρόνο, προσπαθώντας να αποφύγω τραυματισμούς. Στην ηλικία μου αυτό είναι σημαντικό, γιατί είναι δύσκολη η επαναφορά σε σχέση με το όταν είσαι νέος. Μέχρι τώρα είναι τέλεια, ας το κρατήσουμε ως εδώ».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μανιάς, ο οποίος μίλησε:

Για το παιχνίδι με τους «φτεροπόδαρους»: «Να δείξουμε αντίδραση. Μετά την ήττα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε για τους τρεις βαθμούς ώστε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις: «Δεν δείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Σημασία έχει ότι το παρελθόν είναι παρελθόν. Μας ενδιαφέρει να είμαστε πιο ψηλά και με την καλύτερη συγκομιδή».

Για την δική του παρουσία: «Θα μπορούσαμε να σκοράρω περισσότερα γκολ, να βοηθήσω κι άλλο την ομάδα. Δεν κοιτάω πίσω. Βλέπω το παιχνίδι με τον Ερμή και ο κάθε ποδοσφαιριστής όπως και εγώ να βοηθήσουμε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα