«Σίγουρα εκτός τρεις, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή άλλων δύο»

Κόντρα στα προγνωστικά και στην επιθυμία των ιθυνόντων της η Νέα Σαλαμίνα βγαίνει από τη διακοπή του πρωταθλήματος με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα εν όψει της συνέχειας στα πλέι οφ για την παραμονή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου, Δημήτρης Λάζος, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για...

…την προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία. Έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα αφού έχουμε αρκετά απρόοπτα. Με όσους έχουμε διαθέσιμους θα

δώσουμε τη δική μας μάχη για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

…τους τραυματίες: «Έχει προκύψει ο τραυματισμός του Ντανίλο και δεν ξέρουμε για πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Ελπίζουμε να χάσει μόνο το ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βάγκνερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Τσουκαλάς και Αδάμου δεν προλαβαίνουν, ενώ έχει προκύψει και ένα πρόβλημα με τον Οσέι, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Καμισοκό και Χριστοφόρου είναι καλά και θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή».

…τη διακοπή: «Είχαμε πει ότι η διακοπή θα ήταν ευεργετική για δυο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί ο Χρύσης Μιχαήλ θα είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές μας. Ο δεύτερος ήταν για να επανέλθουν οι τραυματίες, πράγμα που δεν έγινε όπως θα θέλαμε. Είναι και οι τραυματισμοί όμως μέρος του παιχνιδιού και ελπίζουμε να τους έχουμε στο επόμενο παιχνίδι. Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερου τους εαυτό για να έρθει μια σημαντική νίκη».

…το αν παίζει ρόλο η ψυχολογία: «Η ψυχολογία παίζει ρόλο, όμως αντιλαμβάνεστε ότι η Νέα Σαλαμίνα έχει τη πίεση της μεγάλης ομάδας για να πάρει τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε τη δική μας μάχη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίγουρα,sigoura